GOSSIP

ΔΕΙΤΕ: Στη... φυλακή Μακρυπούλια - Παπαρίζου!

ΔΕΙΤΕ: Στη... φυλακή Μακρυπούλια - Παπαρίζου!

Πίσω από τα "σίδερα" μπήκαν οι Ζέτα Μακρυπούλια και Έλενα Παπαρίζου...

Μας έχουν συνηθίσει να «μεταμορφώνονται» και να μη διστάζουν να πειραματιστούν κάνοντας αλλαγές και το έκαναν για ακόμα μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και η Έλενα Παπαρίζου.

Οι δυο εντυπωσιακές γυναίκες δέχτηκαν να φορέσουν τη στολή του δεσμοφύλακα και να μπουν πίσω από τα «σίδερα» για χάρη ενός κοινού τους φίλου, του make-up arist, Γιάννη Μαρκετάκη, βγάζοντας ταυτόχρονα στην επιφάνεια την πιο σέξι και… kinky πλευρά τους!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο συνεργάτης και καλός μου φίλος άνοιξε μια σοβαρή σχολή για όσους θέλουν να μάθουν αυτή τη δουλειά. Τέτοιες εποχές είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους», δήλωσε η Έλενα στο περιοδικό «ΟΚ» για το βιντεοκλίπ που συμμετέχουν για χάρη των μεταπτυχιακών φοιτητών της σχολής που άνοιξε ο Γιάννης Μαρκετάκης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, θέμα της εργασίας ήταν να γυρίσουν ένα videoclip σε πραγματικές συνθήκες και ήταν εκείνοι που επέλεξαν το «Freedom» του George Michael, videoclip που δικαιολογεί και το… ένστολο της υπόθεσης!