GOSSIP

Σταμάτης Κραουνάκης: Βαράνε τα παιδιά – Και εγώ είμαι μαζί τους

Σταμάτης Κραουνάκης: Βαράνε τα παιδιά – Και εγώ είμαι μαζί τους

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του.

Το ίδιο κάνει και τώρα και δηλώνει: " Ο 20χρονος θα σηκωθεί και είμαι μαζί του, δεν με νοιάζει τίποτα"...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής, μεταξύ άλλων μιλάει και για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων.

Kάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Τις ρετουσαρισμένες φωτό των τεσσάρων συλληφθέντων από την Αστυνομία πώς τις σχολιάζετε;

Βαράνε κόσμο, βαράνε τα παιδιά, τα σαπίζουνε κι εγώ είμαι μαζί τους, γιατί υπήρξα με τα παιδιά. Την ξέρω τη βία της συμμόρφωσης, βαράμε, σκοτώστε λέει η Αμερική στη Συρία. Έχω πάρα πολλά νεύρα, δεν έχω βήμα, δεν έχω Θεό, δεν έχω ηπιότητα, δεν έχω φωνή...
Βαράνε τα παιδιά. Ναι, ρε βούρλα, ο 20χρονος θα σηκωθεί, θα κλέψει τράπεζα, θα χτυπήσει όποιον του κρύβει το φως. Ο 20χρονος θα σηκωθεί και είμαι μαζί του, δεν με νοιάζει τίποτα.

Ο ρόλος της Εκκλησίας στις μέρες μας είναι αυτός που οφείλει να είναι;

Να δώσει στο λαό μέρη της τεράστιας περιουσίας της, να δουλέψουν οι άνεργοι, να οργανώσει μονάδες παραγωγής με ελληνικά προϊόντα. Υπάρχουν ιερείς, να το ξέρετε, που είναι στο πλευρό των αστέγων και βοηθούν κόσμο... Αλλά η επίσημη εκκλησία, δυστυχώς, δεν έχει σεβαστεί το ρόλο της... Ψάλλει τον ιερό λόγο με βραχνό, πολτοποιημένο φάλτσο τρόπο.
Υπάρχει πολιτικός χώρος που να σας εκφράζει αυτή την περίοδο;

Κόμμα όχι. Η ευρύτερη Αριστερά ναι. Θα την ήθελα αγκαλιασμένη. Η κομματιασμένη Αριστερά εξυπηρετεί μόνο τα σχέδια των κέντρων εξουσίας.