GOSSIP

Ο Έλληνας του Sex and the City

Ο Έλληνας του Sex and the City

Ο Gilles Marini είναι ηθοποιός και μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία "Sex and the City" αλλά και τη δημοφιλή σειρά «Brothers & Sisters».

Γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1976 στη Grasse της Γαλλίας. Ο πατέρας του ήταν Ιταλός και η μητέρα του Ελληνίδα με καταγωγή από την Αθήνα.

Το οικογενειακό του όνομα είναι Galises. Από 8 ετών εργαζόταν στο φούρνο του πατέρα του. Μόλις τέλειωσε το λύκειο, ο Gilles κατετάγη στον Γαλλικό στρατό και μετακόμισε στο Παρίσι. Μάλιστα υπηρέτησε ως πυροσβέστης στην γνωστή μονάδα «Sapeurs Pompiers de Paris». Στο Παρίσι γνώρισε και το φωτογράφο Fred Goudon, ο οποίος τον έβαλε στο μόντελινγκ.

Μόλις τελείωσε τη θητεία του έκανε το άλμα για τις ΗΠΑ, όπου και έμαθε τη γλώσσα ενώ εργαζόταν ως μοντέλο.

«Η μητέρα μου πάντα μου μιλούσε για την ελληνική κληρονομιά μας» δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Μία από τις πρώτες του δουλειές ήταν ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό της μπύρας Bud Light και μετά από περίπου 9 χρόνια ξεκίνησε την ηθοποιία. Το ντεμπούτο του έγινε το 2005 στην ταινία τρόμου «Screech of the Decapitated». Στο «Sex and the City: The Movie» έπαιξε τον Dante και μάλιστα έκανε και μία γυμνή σκηνή. Η σκηνή στο ντους ψηφίστηκε ως η δεύτερη πιο καυτή σκηνή, αυξάνοντας σημαντικά το fan club του. «Ντρεπόμουν όταν έκανα αυτή τη σκηνή. Ήταν κάτι νέο για μένα και η γυναίκα μου δεν ήταν τόσο χαρούμενη» δήλωσε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια έπαιξε σε διάφορες σειρές: Brothers & Sisters, Ugly Betty, Dirty Sexy Money, Criminal Minds και το Nip/Tuck. Στον κινηματογράφο έχει παίξει στο «One and the Other» και στο «The Boys & Girls Guide to Getting Down».

Στο Brothers and Sisters αν και ήταν να συμμετέχει μόνο σε 5 επεισόδια, ο ρόλος του ως Luc, του Γάλλου εραστή της πρωταγωνίστριας, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε μόνιμος μέχρι το τέλος της σειράς το 2011. Το Φεβρουάριο του 2009 συμμετείχε στην 8η σεζόν του Dancing with the Stars και τερμάτισε 2ος. Επίσης, πήρε μέρος και στην 15η σεζόν του Dancing with the Stars. Το 2009 ψηφίστηκε στη λίστα του περιοδικού People με του 10 πιο σέξι άνδρες του κόσμου.

Η άκρως επιτυχημένη χρονιά έκλεισε με τον Gilles να υπογράφει συμβόλαιο για να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρό στη Hollywood United Football Club, ένα όνειρό του που πραγματοποίησε φροντίζοντας να μην επηρεάζει την καριέρα του ως ηθοποιός. Ο Gilles έγινε Αμερικανός υπήκοος τον Ιούνιο του 2012. Είναι παντρεμένος με την Carole και ζουν στην Καλιφόρνια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον George και τη Juliana. Λατρεύει τη μαγειρική, να ασχολείται με την οικογένειά του και το ποδόσφαιρο.

Πηγή: Ellines.com