Φ. Θεοδώρου: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το δικό μου σπίτι»

Από μέρα σε μέρα μετακομίζει η Φλώρα Θεοδώρου. Η τραγουδίστρια, εδώ και...

Από μέρα σε μέρα μετακομίζει η Φλώρα Θεοδώρου. Η τραγουδίστρια, εδώ και λίγες ημέρες έχει το δικό της σπίτι και νιώθει πολύ όμορφα που μπόρεσε και τυπικά να ανοίξει την "πόρτα" στην ελευθερία της. Η Φλώρα Θεοδώρου βρήκε ένα πολύ όμορφο και ζεστό σπίτι στο Πανόραμα Βούλας και οσονούπω μετακομίζει.

Η τραγουδίστρια, νιώθει πλέον γεμάτη, πλήρης και ανεξάρτητη αφού από όλες τις απόψεις παίρνει τη ζωή στα χέρια της. Αφήνει πίσω της το παρελθόν και όλα όσα την πληγώνουν και κοιτάει μόνο μπροστά. Η Φλώρα, δε θα χρειαστεί να επιπλώσει από την αρχή το νέο της σπίτι, αφού θα μεταφέρει τα πράγματα που της ανήκουν από το προηγούμενο. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το δικό μου σπίτι», μας είπε η Φλώρα και συνέχισε λέγοντας: «Σε αυτό το σπίτι, το δικό μου σπίτι, είμαι εγώ. Θα το διακοσμήσω έτσι ώστε να με χαρακτηρίζει απόλυτα».

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή στην τραγουδίστρια που ομολογουμένως έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και καλό κουράγιο αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάμεσα σε δεκάδες κούτες και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη...!

Πηγή: gossip-tv.gr