GOSSIP

Τα κορίτσια του Καβαλιέρε

Τα κορίτσια του Καβαλιέρε

Η «ιστορία» έχει δείξει ότι τα όμορφα κορίτσια αποτελούν για τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι την«αχίλλειο πτέρνα» του αφού δεν είναι λίγα τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσίοτητας δίνοντας μία ροζ απόχρωση στη διακυβέρνησή του.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι γνωστός για τη λατρεία του στο ασθενές φύλο και δεν ντρέπεται για αυτό ίσα ίσα μάλιστα... αφού τα ποικίλα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί το μαρτυρούν. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να τις συμβουλεύει σαν καλός φίλος να ακολουθούν το χρήμα όταν αναζητούν σύντροφο.

Οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του αμέτρητες ... εμείς σας παρουσιάζουμε κάποιες που διαδραμάτισαν όμως πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυτάραχη ζωή του Καβαλιέρε και που θα ζήλευε κάθε άνδρας!

Στην κορυφή της «λίστας» κατατάσσουμε τη σέξι οδοντίατρο του κ. Μπερλουσκόνι, τη μελαχρινή γαζέλα Νικόλ Μινέτι, η οποία από showgirl έγινε οδοντίατρος και κλήθηκε να διορθώσει την οδοντοστοιχία του πρωθυπουργού μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Μιλάνο τον Δεκέμβριο του 2011.

kavaliere1
kavalier2

kavaliere3


Έπειτα ακολουθεί η Γκρατζιάνα Καπόνε η πανέμορφη φοιτήτρια νομικής και μοντέλο που την αποκαλούν Αντζελίνα Τζολί της Απουλίας και η οποία είχε αναλάβει την εικόνα του Καβαλιέρε στην τηλεόραση.

Από την αγκαλιά του Καβαλιέρε πέρασε και το 20χρονο μοντέλο από τη Νάπολη Νοέμι Λετίτσια που αποκαλεί τον Μπερλουσκόνι «Papi», ο οποίος της έκανε δώρο ένα διαμαντένιο περιδέραιο αξίας 6.000 ευρώ.

Άλλο ένα κορίτσι του Μπερλουσκόνι είναι η πρώην Miss Italy Μπάρμπαρα Ματέρα, η οποία και εξελέγη...

kavaliere4


Η 32χρονη Καμίλα Φεράντι είναι ηθοποιός και μπαλαρίνα η οποία πρωταγωνίστησε σε δημοφιλή σαπουνόπερα ενώ η συμβολή του Μπερλουσκόνι θα έλεγε κανείς υπήρξε καθοριστικής σημασίας προκειμένου εκείνη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

kavaliere5


Η Άντζελα Σόζιο 33 ετών είναι πρώην παίκτρια του ιταλικού Big Brother συμμετείχε σε πάρτι στη βίλα της Σαρδηνίας, ενώ έχει φωτογραφηθεί στην αγκαλιά του Μπερλουσκόνι.

kavaliere6


Η 31χρονη Ελεονόρα Γκατζιόλι είναι μοντέλο εσωρούχων και πρωταγωνίστρια σε δημοφιλή σαπουνόπερα της ιταλικής TV. Μάλιστα, ο Μπερλουσκόνι ήθελε να τη βάλει υποψήφια για την Ευρωβουλή, ωστόσο δεν τα πήγε καλά στις δημοσκοπήσεις.

kavaliere7


Η Μάρα Καρφάνια είναι πρώην μοντέλο και υποψήφια Miss Italy η οποία διετέλεσε υπουργός Ισότητας. Ο Καβαλιέρε έχει δηλώσει ότι αν ήταν ελεύθερος θα την παντρευόταν!

kavaliere8


Οι δίδυμες Ελεονόρα και Ίμα Ντε Βίβο έγιναν διάσημες από το ριάλιτι "L'Isola dei Famosi" και έπειτα από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι του καναλιού 5 του Μπερλουσκόνι πήραν τη θέση μετεωρολόγου σε ένα από τα κανάλια του.

kavaliere9


Η 37χρονη Έλενα Ρούσο είναι μια από τις πέντε γυναίκες στις λεγόμενες κασέτες του Καβαλιέρε όπου καλεί ένα φίλο του τηλεοπτικό παραγωγό να τις αποκαταστήσει επαγγελματικά ενώ αργότερα τις αποκαλεί μικρές πεταλουδίτσες του.

kavaliere10

Όπως είναι λογικό δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την 54χρονη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο με την οποία γνωρίστηκε όταν ήταν ηθοποιός και εμφανίστηκε γυμνή σε μια ταινία του 1980 και οι απιστίες του Μπερλουσκόνι την έφτασαν στο αμήν.

eronika


Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η Ρούμπι Καρίμα. Οι αποκαλύψεις για την Μαροκινή καλλονή προκάλεσαν έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους στο Μπερλουσκόνι.

roympi