GOSSIP

Καρβέλας- Πάνια- Βίσση- Κρίστη- Χατζηνικολάου: Όλη η παρέα μαζί (pic)!

Καρβέλας- Πάνια- Βίσση- Κρίστη- Χατζηνικολάου: Όλη η παρέα μαζί (pic)!

Μπορεί οι σχέσεις τους μια περίοδο να μην ήταν οι καλύτερες και να πέρασαν μια δύσκολη φάση, οι μέρες αυτές όμως αποτελούν πλέον παρελθόν και πλέον αποτελούν και πάλι μία αχώριστη παρέα!


Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν πολλά πράγματα που τους ενώνουν πέρα από τη συνεργασία τους στους Δαίμονες, που σκίζει σε εισπρακτική επιτυχία.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης η τραγουδίστρια μαζί με την Αννίτα Πάνια, που είχε πάει στο «Παλλάς» με τον σύζυγό της, κανόνισαν να δειπνήσουν όλοι μαζί.

Και έτσι έγινε. Στο εμπορικό κέντρο CityLink, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Pasaji, με μεσογειακή κουζίνα και σούσι, είχαν ήδη καθίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη γυναίκα του Κρίστη Τσολακάκη, που παρακολούθησαν και εκείνοι το έργο και περίμεναν την υπόλοιπη παρέα για να ξεκινήσουν το φαγητό τους ανταλλάσσοντας απόψεις.

Χαλαρά και σε πολύ καλό κλίμα κύλησε η βραδιά και μετά από ένα δίωρο περίπου η παρέα αποχώρησε. Καθώς πήγαιναν στα αυτοκίνητά τους κάποιοι από τους περαστικούς αναγνώρισαν την σταρ και έτρεξαν για να της ζητήσουν αυτόγραφο. Εκείνη, παρά την κούραση της, δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Αμέσως μετά πήρε αγκαλιά την Αννίτα και περπάτησαν στη Βουκουρεστίου, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους.

Η Άννα με την Αννίτα έχουν συμπαρασταθεί η μία στην άλλη σε δύσκολες στιγμές και έχουν μοιραστεί πολλά πράγματα, γεγονός που τις έδεσε και τις έκανε να έχουν αυτή την ξεχωριστή σχέση.