GOSSIP

Δήμητρα Καραούζα: Η «καυτή» Playmate έγινε… δεκανέας (photo)!

Δήμητρα Καραούζα: Η «καυτή» Playmate έγινε… δεκανέας (photo)!

Είχε εγκαταλείψει τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις εδώ και αρκετά χρόνια... Ποιος το περίμενε όμως ότι η σέξι Δήμητρα Καραούζα θα εντασσόταν στο δυναμικό του ελληνικού στρατού και μάλιστα με τον βαθμό του δεκανέα...

Τόσο οι φαντάροι όσο και οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα και δη στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί, καθώς ζουν τη μεγαλύτερη ίσως φαντασίωση που έχουν όλοι οι στρατευμένοι: να βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο, να διατάζουν ή να διατάσσονται από μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες.

Ο λόγος για τη δεκανέα πλέον Δήμητρα Καραούζα, με καταγωγή από την Ελάτεια Φθιώτιδας, η οποία το 2004 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό «Playmate» και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει.

Έτσι λοιπόν, τον Μάρτιο του 2009, μετά από προκήρυξη που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείου Στρατού σχετικά με την κατάταξη 2000 Επαγγελματικών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Στρατού Ξηράς, έβγαλε τις τουαλέτες και τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε το χακί, όπως αναφέρει δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας.