GOSSIP

Γιάννης Σμαραγδής: Ποια είναι η γυναίκα της ζωής του

Γιάννης Σμαραγδής: Ποια είναι η γυναίκα της ζωής του
Σύντροφος και συνοδοιπόρος στις δύσκολες και ευτυχισμένες στιγμές βρίσκεται πάντα στο πλευρό του η σύζυγός του και παραγωγός...

Σύντροφος και συνοδοιπόρος στις δύσκολες και ευτυχισμένες στιγμές βρίσκεται πάντα στο πλευρό του η σύζυγός του και παραγωγός της εταιρείας του, Alexandros Films, Ελένη Σμαραγδή.
Ένας έρωτας που φαίνεται να κρατάει για χρόνια και να παραμένει πάντα ζωντανός και έντονος. Οι δύο σύντροφοι γνωρίστηκαν σε πολύ μικρή ηλικία, τότε που γειτόνευαν στην ίδια γειτονιά στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν μέχρι σήμερα.
Λίγες κρυφές ματιές και μια λάθος διαδρομή στο λεωφορείο έκανε την Ελένη να πέσει τυχαία -που για τον ίδιο τον σκηνοθέτη ήταν απλώς μοιραίο- πάνω στον Γιάννη, τον οποίο γνώριζε ως γείτονα αλλά ντρεπόταν να του μιλήσει. Και από μια απλή θεωρητική κουβέντα κατέληξαν σε σχέση ζωής.
Η 16χρονη τότε Ελένη είχε εντυπωσιαστεί από τον 19χρονο τότε νεαρό που εργαζόταν στο συνοικιακό φαρμακείο, με αποτέλεσμα να επινοεί διάφορες αδιαθεσίες προκειμένου να αγοράζει φάρμακα και να τον βλέπει. Το ίδιο ίσχυε και για τον πιτσιρικά, ο οποίος είχε εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της Ελένης - του θύμιζε έντονα την εκρηκτική σταρ της εποχής Σοφία Λόρεν.
Η σχέση διατηρήθηκε παρά την απόσταση που τους χώρισε όταν εκείνος έφυγε για σπουδές στο Παρίσι: η Ελένη δεν άργησε να τον ακολουθήσει με τη σειρά της, σπουδάζοντας στην περίφημη Σορβόννη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το ζευγάρι παντρεύεται και παραμένει στην αγαπημένη τους γειτονιά, το γεμάτο πράσινο τότε προάστιο του Χαλανδρίου. Καρπός του έρωτά τους είναι ο 21χρονος σήμερα γιος τους Αλέξανδρος, στον οποίο φυσικά ο πατέρας έδωσε το όνομα του αγαπημένου του ήρωα.

Πηγή: gossip-tv