GOSSIP

Φοροδιαφυγή ύψους 13.578 ευρώ στο μαγαζί του Κιάμου

Φοροδιαφυγή ύψους 13.578 ευρώ στο μαγαζί του Κιάμου

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νυχτερινό κλαμπ που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, όταν άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν «ντου» και διαπίστωσαν φοροδιαφυγή που ξεπερνούσε τις 13.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, κλιμάκια της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν έφοδο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Club 22», όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, με σκοπό να εξετάσουν αν υπάρχει κάτι παράνομο στα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης. Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες που πραγματοποίησαν τον έλεγχο με μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις από τα εισιτήρια και τις αποδείξεις πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η Υπηρεσία της Οικονομικής Αστυνομίας έπειτα από αναλυτικό οικονομικό έλεγχο που διήρκησε αρκετή ώρα, διαπίστωσε πώς δεν εκδόθηκαν αποδείξεις ύψους 8.675 ευρώ από τη διάθεση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών στο μαγαζί. Από τη διάθεση ατομικών ποτών και εισόδου, δεν βρέθηκαν παραστατικά ύψους 2.863 ευρώ καθώς και 2.040 ευρώ από την πώληση λουλουδιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε επίσης έλεγχος και στις δηλώσεις ΦΠΑ για τα τρία τρίμηνα του 2013.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μετά τον έλεγχο συνελήφθησαν ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, καθώς και ένας 44χρονος Έλληνας υπεύθυνος των ταμείων, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και η 80χρονη ιδιοκτήτρια.

Για δεύτερη φορά ο Πάνος Κιάμος στο στόχαστρο

Το καλοκαίρι του 2013 και συγκεκριμένα την βραδιά που ο Πάνος Κιάμος εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Χαλκίδας, το ΣΔΟΕ είχε πραγματοποιήσει έλεγχο και είχαν διαπιστωθεί παραβάσεις τόσο στην έκδοση εισιτηρίων και αποδείξεων όσο και στην ασφάλιση του προσωπικού. Είναι λοιπόν η δεύτερη φορά που ελέγχεται νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο ταλαντούχος ερμηνευτής. Πάντως, τα ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ επιλέγουν συχνά μαγαζιά στα οποία εμφανίζονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB