Η Βαλεντίνα Τσεπάνου στο γήπεδο για να δει τον Τζεμπούρ

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα! Το μοντέλο, πήγε στο...

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα!
Το μοντέλο, πήγε στο Καραϊσκάκη για να δει τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ και όπως φαίνεται έφερε γούρι στην ομάδα του πρώην (;) αγαπημένου της, Ραφίκ Τζεμπούρ, αφού η ομάδα που πήρε πρόσφατα μεταγραφεί ο ποδοσφαιριστής κέρδισε με 6 -0 και ο ίδιος έβαλε 2 γκολ. Η Βαλεντίνα, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από την εμπειρία της στο γήπεδο και είπε πως θα ξαναπάει στο μέλλον.
Το μοντέλο, βέβαια, είχε αποκτήσει κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο αφού για αρκετούς μήνες θα μπορούσαμε να πούμε πως είχε το… ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι της, αλλά δεν ήξερε πως είναι να παρακολουθείς αγώνα live.
Η Βαλεντίνα Τσεπάνου, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, πήγε στο γήπεδο φορώντας καπέλο για να κάνει όσο πιο διακριτική γίνεται την παρουσία της με σκοπό να μην υπάρξουν ξανά σχόλια και φήμες για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. ο Τζεμπούρ γνώριζε πως η Βαλεντίνα ήταν στο γήπεδο και τον παρακολουθούσε). Μάλιστα, έφυγε δέκα λεπτά νωρίτερα από τον αγώνα για να μην πετύχει τους δημοσιογράφους έξω από το γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της Βαλεντίνας και του Τζεμπούρ έχει επαναπροσδιοριστεί, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι. Πλέον, όμως, οι δυο τους μιλάνε, κρατάνε μια επαφή και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.


 

πηγή: gossip-tv