GOSSIP

Όταν οι διάσημοι συχνάζουν στο Instagram

Όταν οι διάσημοι συχνάζουν στο Instagram

Είναι διάσημοι, πλούσιοι, ωραίοι κι έχουν κάνει τα social media δεύτερο σπίτι τους!

Οι star του Χόλιγουντ πέρα από τα πλατό, τους συναυλιακούς χώρους και το θέατρο συχνάζουν στο twitter και στο instagram ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες τους είτε από ξέγνοιαστες στιγμές τους, είτε selfie

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε:

Ellen-DeGeneres-Drew-Barrymore-posed-picture-together

Η Έλεν ντε Τζένερις μαζί με την εγκυμονούσα και απαστράπτουσα Ντρου Μπάριμορ ποζάρουν στο χέρι που κρατά το...iphone!

Emma-Roberts-bundled-up-hot-coffee-set-American-Horror-Story-Coven

H ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Έμμα, ποζάρει με ζεστό καφέ στο χέρι έξω από το τροχόσπιτό της στο σετ του American Horror Story

Bar-Refaeli-looked-suprerstylish-usual-night-out-friends
Cameron-Diaz-Lena-Dunham-shared-hug-during-visits-Good-Morning-America

To super model Μπαρ Ραφαέλι superstylish ποζάρει έξω από κλαμπ για φίλους της

Η Κάμερον Ντίαζ στο παρασκήνια του Good Morning America. Ναι εκεί που μίλησε για το μπότοξ που έκανε αλλά δεν θα ξανακάνει και το μέτωπο ωστόσο ήταν τσίτα!

Heidi-Klum-got-glam-go-while-heading-People-Choice-Awards

Η είσαι σταρ ή δεν είσαι. Η Χάιντι Κλουμ δέχεται τις τελευταίες πινελιές λίγο πριν βγει από τη λιμουζίνα για να ποζάρει στο κόκκινο χαλί. Ναι δίπλα της το σκυλάκι της. Αυτό χτενίστηκε λίγο πριν!

Diddy-looked-cool-while-staying-warm

Ναι έχει πολικό ψύχος στις ΗΠΑ. Τον cool rapper όμως δεν τον αγγίζει το κρύο. Ο P.Diddy ποζάρει με κασκόλ, σκούφο, χρυσό μενταγιόν και το απαραίτητο γυαλί για λίγο μυστήριο!

Miley-Cyrus-snuggled-up-one-her-pups

Βαρέθηκε τις γυμνές εμφανίσεις και είπε να το γυρίσει στα τρυφερά selfie. Η Μάιλι Σάιρους αγκαλιά με το σκυλάκι της και με ύφος « Μόλις τελείωσα τα άπαντα της Έμιλι Μπροντέ» ποζάρει και «ανεβάζει» τη φωτο της στο instagram φυσικά!

Gisele-Bündchen-grabbed-onto-Jimmy-Fallon-during-appearance-his-late-night-show

Αν είσαι η Ζιζέλ μπορείς ν ανοίγεις το στόμα σου μισοκλείνοντας τα μάτια χωρίς να νοιάζεσαι για τις ρυτίδες! Έτσι απλά...γιατί είσαι η Ζιζέλ. Α, ναι... δίπλα της ο Τζίμι Κίμελ!

Kim-Kardashian-shared-black--white-morning-selfie

Σσσσσσ! Η Κιμ Καρντάσιαν μόλις ξύπνησε και τραβά selfie! «Κοιμήθηκε με σκιά, μάσκαρα και όλο το make up να λεκιάζει το μαξιλάρι της;» θα αναρωτηθείς. Μα τι μπανάλ τύπος είσαι θα σου απαντήσω. Απόλαυσε την ασπρόμαυρη γοητεία και άσε τις κατινιές!