GOSSIP

Το ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα κατά του Γιώργου Λιάγκα

Το ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα κατά του Γιώργου Λιάγκα

Η Χρύσα Ρώπα επιτέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου ν αποκτήσει παιδί


Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας δήλωσε ότι νευρίασε πολύ όταν άκουσε την τοποθέτηση του Λιάγκα χαρακτηρίζοντας απάνθρωπο αυτό που είπε: «Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση γιατί αφορά εσένα Φώτη. Εγώ τον τελευταίο χρόνο έζησα στο Παρίσι και έζησα όλα αυτά τα ευχάριστα που δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου μπορούν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν ένα παιδί. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο κιτρινισμός ενός συναδέλφου σας που δουλεύει στην τηλεόραση. Μου φάνηκε αποτρόπαιο, μου φάνηκε όχι απλά αγενέστατο, αλλά απάνθρωπο. Πρέπει να το κοιτάξει αυτός ο άνθρωπος, κάποιο πρόβλημα έχει» ανέφερε η Χρύσα Ρώπα κι όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος προσπάθησε να ... εξομαλύνει την κατάσταση, η ηθοποιός ακόμη πιο έξαλλη είπε:
«Όχι. Όταν κάποιος έχει την εξουσία του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης βγαίνουν και λένε διάφορα πράγματα για τα οποία και εμείς οι θεατές μπορούμε να πούμε την άποψή μας. Κατάχρηση εξουσίας δεν μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να καταθέτεις δημοσίως μια τόσο προσωπική άποψη. Είναι ντροπή κάποιος να υποδέχεται έναν άνθρωπο στη ζωή και κάποιος άλλος από τον καναπέ του να λέει διάφορα για ένα τόσο προσωπικό θέμα. Άμα δεν ξέρεις, διάβασε να μάθεις. Στον 21ο αιώνα είμαστε, δεν είναι η Ελλάδα το κέντρο του κόσμου. Δες τι γίνεται στον κόσμο. Γιατί μιλάς για μια εντελώς προσωπική σχέση; Σου είπαμε κάτι εμείς για τα προσωπικά σου;».