GOSSIP

Η Ελένη θέλει να παρατήσει την τηλεόραση!

Η Ελένη θέλει να παρατήσει την τηλεόραση!

Η Ελένη Μενεγάκη κουράστηκε και θέλει να τα παρατήσει


Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού η Ελένη Μενεγάκη θέλει σιγά σιγά να εγκαταλείψει την τηλεόραση και ν ασχοληθεί με άλλα πράγματα.
Η απόφαση σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά όσοι ξέρουν καλά τη Μενεγάκη λένε ότι τώρα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να κάνει αυτό το τόσο μεγάλο αλλά και ανατρεπτικό βήμα στη ζωή της. «Δεν είναι τυχαίο ότι λέει συνεχώς πως θέλει να ξεκουραστεί» αναφέρει συνεργάτης της, φανερώνοντας το πόσο προβληματισμένη είναι με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό.


Σίγουρα στο πλευρό του Παντζόπουλου η Ελένη άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της. Προτιμά να «χάνεται» –όποτε της δίνεται η ευκαιρία– στα Άχλα ή να μένει στο σπίτι της στα Μελίσσια, παρά να πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η showbiz δεν φαίνεται να την ενθουσιάζει καθόλου και γι' αυτό ξεκίνησε πόλεμο με τους παπαράτσι. Πλέον επιλέγει ήρεμες στιγμές μακριά από τα φλας και τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ και καιρό η σκέψη να γίνει μόνιμος κάτοικος Άνδρου όταν σταματήσει την τηλεόραση, στριφογυρίζει στο μυαλό της και μάλιστα δεν διστάζει να το εκφράζει ανοιχτά. Άλλωστε ποιος ξεχνάει τις ατελείωτες συζητήσεις στον «αέρα» με τους συνεργάτες της για το τι επιχείρηση μπορούν να στήσουν μακριά από την Αθήνα; Πολλοί πίστεψαν ότι οι κουβέντες αυτές αφορούσαν το μακρινό μέλλον. Μήπως όμως τελικά έχουμε ανατροπή δεδομένων;


«Νομίζω ότι πρέπει να μείνω στην απομόνωση, στην εξοχή, κανένα χρόνο για να αδειάσει ο εγκέφαλός μου», ήταν ακριβώς τα λόγια της πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Γιατί όμως η Ελένη δηλώνει έτοιμη να τα βροντήξει όλα κάτω και να φύγει; Γιατί τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί πολλά πράγματα στη ζωή της που την έχουν προβληματίσει πολύ κι έχουν αντίκτυπο και στην υγεία της.


Πρώτα από όλα υπάρχει η μεγάλη δικαστική κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Μία διαμάχη που αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια και την έχει πειράξει πολύ, αφού δεν φαίνεται πως υπάρχει καμία περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού. Έχουν αποκαλυφθεί πολλά, έχουν ειπωθεί βαριές κουβέντες ανάμεσα στο ζευγάρι και οι γέφυρες επικοινωνίας με τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τα τρία της παιδιά φαίνεται πως έχουν κοπεί οριστικά και αμετάκλητα.


Ένα ακόμη γεγονός που έχει επηρεάσει πάρα πολύ τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είναι και η πρόσφατη περιπέτεια του Δημήτρη Κοντομηνά. Ο ιδιοκτήτης του Alpha είναι από τους ανθρώπους που στήριξαν έμπρακτα τη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισής της στη διαμάχη με τον Λάτσιο. Η περιπέτεια αυτή στενοχώρησε πάρα πολύ την Ελένη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τα όσα συνέβησαν τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο στο κανάλι της Κάντζας με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.