GOSSIP

Θέμος: « Οι καλύτεροι καλεσμένοι είναι οι εχθροί μου»

Θέμος: « Οι καλύτεροι καλεσμένοι είναι οι εχθροί μου»

Το «Όλα» είναι η ψυχοθεραπεία του ενώ το τηλεκοντρόλ προέκταση του χεριού του, σε σημείο πολλές φορές να το μπερδεύει με το κινητό

Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε για την εκπομπή του, η οποία μετράει δεκατέσσερα χρόνια και για τους καλεσμένους -αυτούς που δεν θέλει να καλέσει και αυτούς που επιδιώκει δίνουν το παρών.


Μετά από δεκατέσσερα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του Όλα στην τηλεόραση, σκοπεύει να ξεπεράσει και τον Γιώργο Παπαδάκη; Ποιο ρεκόρ επιδιώκει να σπάσει; «Όχι, τον Παπαδάκη δεν το ξεπερνά κανείς, λόγω ηλικίας... Εμένα με βρήκε στην κούνια, υπάρχει μια 25ετία απόσταση. Ήδη έχω σπάσει κάθε ρεκόρ που προέβλεπα. Δεν φανταζόμουν ότι θα μείνω στην τηλεόραση. Δεν έχει νόημα συνεπώς να μετράς όσο ο κόσμος σου λέει "κάνε μας να γελάμε". Είναι βέβαια και ένα παράπονο αυτό, δεν μου ζητάνε τη γνώμη μου για την πολιτική στο δρόμο, με ρωτάνε για τη Δούκισσα, για τον Περρή, αν είναι όσο κακός φαίνεται...».


Ο Θέμος Αναστασιάδης αποκάλυψε στο Τηλέραμα ότι υπάρχουν δυο – τρία άτομα, τα οποία αρνούνται να βρεθούν στην εκπομπή του –χωρίς να κατονομάσει ποιοι είναι. Αλλά και κάποιοι που εκείνος δεν θέλει να καλέσει. «Υπάρχει μια γνωστή συνομοταξία που φέρνει γκαντεμιά. Και δεν εννοώ μόνο ο πολιτικούς έχουμε μια λίστα και τους αποφεύγουμε. Έχουμε και γούρια... Οι πιο επιθυμητοί μου καλεσμένοι είναι οι εχθροί μου».