Μενεγάκη: Οι συμπτώσεις του αριθμού 9!

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, μόλις τρεις ημέρες πριν την έκδοση...

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, μόλις τρεις ημέρες πριν την έκδοση του διαζυγίου της από τον Γιάννη Λάτσιο! Κι αν αναρωτιέστε πόσα κεράκια θα σβήσει η "ωραία Ελένη", σας λέμε ότι η ίδια ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της!

Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969, γίνεται σήμερα 41 ετών και ξεκινάει μία νέα εποχή στη ζωή της! Ο αριθμός 9 μοιάζει να είναι σημαδιακός για την Ελένη, αφού υπάρχει σε πολλές από τις σημαντικές ημερομηνίες της ζωής της!

Το 1999, ξεκινάει ο μεγάλος έρωτας με τον Γιάννη Λάτσιο- μία σχέση ζωής που καταλήγει στα σκαλιά της εκκλησίας και σε τρία παιδιά! Στις 29 Ιανουαρίου 2010, η είδηση του χωρισμού τους πέφτει σαν κεραυνός και γίνεται το "απόλυτο θέμα συζήτησης"! Ένας χωρισμός που ήρθε μετά από 9 ακριβώς χρόνια κοινής ζωής, όπως ανέφερε και το δελτίο τύπου:

"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους".

Στις 9 Φεβρουαρίου έχει γεννηθεί η δεύτερη κόρη της παρουσιάστριας, Λάουρα, ενώ τον αριθμό 9 συναντάμε και στη χρονολογία γέννησης της Ελένης, που συμπίπτει με αυτήν του συντρόφου της Ματέο Παντζόπουλου- και οι δύο γεννήθηκαν το 1969!

Αλλά και το ουσιαστικό ξεκίνημά της στη show biz, γίνεται το 1990, όταν η άγνωστη και καστανή τότε Ελένη, συμμετέχει για πρώτη φορά σε ένα βίντεο κλιπ, του Μιχάλη Ρακιντζή. Ο τίτλος του τραγουδιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προφητικός, αφού ήταν "Προκαλείς"- ένα ρήμα που έμελλε για δεκάδες λόγους να συνοδεύει την επαγγελματική και προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το:

Video 1

Μενεγάκη: Οι συμπτώσεις του αριθμού 9!