GOSSIP

Οι καλλονές που έχουν ξεσηκώσει τις παραλίες της Μυκόνου! (videos)

Οι καλλονές που έχουν ξεσηκώσει τις παραλίες της Μυκόνου! (videos)

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος οι ωραίες παρουσίες στο νησί των Ανέμων είναι πολλές, υπάρχουν όμως κάποιες που έχουν τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα όλων

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο υδράργυρος βρίσκεται ψηλά όμως κάποιες καλλονές στην Μύκονο ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την θερμοκρασία, με τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Τρανό παράδειγμα η σύντροφος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Άννα Δόυκα η οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσιεύει στο επίσημο κανάλι του στο youtube το Mykonos LiveTV, δεν γίνεται να μην «καρφώσεις» το βλέμμα σου πάνω στο υπέροχο κορμί της και σίγουρα όλοι οι άντρες που βρέθηκαν εκεί θα ζήλευαν τον «Σάρας» που έχει τέτοια γυναίκα στο πλευρό του.

Στην παραλία της Ψαρούς όμως, την προσοχή δεν τραβάνε μόνο οι celebrities. Μια καστανόξανθη καλλονή που βλέπετε στα πλάνα του Mykonos Live Tv, εμφανίστηκε στην παραλία και μαγνήτισε όλους τους άντρες. Φορώντας λευκό ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, έγινε το επίκεντρο στις ανδρικές συζητήσεις και σίγουρα θέτει υποψηφιότητα για την πιο ωραία παρουσία της Μυκόνου για το φετινό καλοκαίρι.

Πηγή βίντεο: Mykonos Live Tv