GOSSIP

Φίλοι Σήφη vs φίλοι Μανωλιού: Η νέα μάχη στο facebook για τον κροκόδειλο

Φίλοι Σήφη vs φίλοι Μανωλιού: Η νέα μάχη στο facebook για τον κροκόδειλο

Πρώτο θέμα έχει γίνει ο κροκόδειλος της Κρήτης και η κόντρα ανάμεσα σε «Σήφηδες» και «Μανωλιούς» δεν άργησε να αρχίσει! Αιτία; Το όνομα του χαριτωμένου κροκόδειλου!

Σαν άλλοι Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες, οι υπέρμαχοι του Μανωλιού και οι υπέρμαχοι του Σήφη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Facebook και διεκδικούν τη θέση του νονού!

Μάχη κροκοδείλων!

Προς το παρόν οι πληροφορίες θέλουν τον κροκόδειλο του φράγματος των Ποταμών να είναι μόνος χωρίς ταίρι, ωστόσο οι αστικοί μύθοι θέλουν τον Σήφη – Μανωλιό να έχει παρέα! Βέβαια, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής κι έτσι κρατάμε το δεδομένο ότι είναι μόνο ένας.

Το πρώτο group στο Facebook για τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί, με το συμπαθές ερπετό να δηλώνει (ναι το ίδιο μιλά στο group) ότι τον λένε Σήφη και μάλιστα δεν σκοπεύει να φύγει από τη λίμνη, όσους ερπετολόγους και αν στείλουν οι υπηρεσίες. Μάλιστα, ήδη αριθμεί τριψήφιο αριθμό ακολούθων!
Και αφού είχαμε πάρει απόφαση ότι τον λένε Σήφη, ξαφνικά εμφανίζεται και ένα δεύτερο group με τον ίδιο (!) κροκόδειλο να δηλώνει ότι τον λένε Μανωλιό.

Αναμένεται σίγουρα μια επική μάχη στο κόσμο του διαδικτύου ανάμεσα στους νονούς του κροκόδειλου. Ο καλύτερος θα κερδίσει, εκτός και αν τελικά υπάρχουν δυο στη λίμνη, οπότε δεν θα μείνει κανείς δυσαρεστημένος, εκτός από τις... Αρχές!

Διαβάστε επίσης:

Πόλος έλξης η λίμνη του κροκόδειλου!