GOSSIP

Η γκάφα της Lady Gaga – Πρόσθεσε 50.000 θαυμαστές στη συναυλία της!

Η γκάφα της Lady Gaga – Πρόσθεσε 50.000 θαυμαστές στη συναυλία της!

Δύο τα τινά συμβαίνουν ή οι υπεύθυνοι δημοσιών σχέσεων της τραγουδίστριας είναι άσχετοι ή ήθελε να τεστάρει τα monsters της (όπως αποκαλεί η ίδια τους θαυμαστές της)!

Τι έκανε λοιπόν; Η διάσημη τραγουδίστρια ήθελε να ανεβάσει μια φωτογραφία από τη συναυλία της στο Κεμπέκ, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο και να ψάξει για φωτογραφία από το συναυλιακό χώρο.

gfdgfdgd

Η φωτογραφία που τελικά ανάρτησε στο Twitter ήταν από συναυλία των Metallica στον ίδιο χώρο το 2011.

«Αυτές οι μικρές κουκίδες είναι θαυμαστές, αυτή είναι η σκηνή μας και τα φώτα ακτινοβολούν από το κέντρο. Απίστευτο! Συγκεντρώθηκαν 90.000 άνθρωποι! Τι μαγική βραδιά #artraveQuebec» ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευε τη φωτογραφία.

Την φωτογραφία, όπως είναι λογικό την είδαν εκατομμύρια μάτια και μερικά από αυτά ήταν... έμπειρα και εντόπισαν την γκάφα της, με τη διάσημη τραγουδίστρια να παραδέχεται το λάθος της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έχασε την ευκαιρία να τα βάλει και με τους θαυμαστές της βασίλισσας της ποπ Madonna.

jhgf

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι δύο συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο με τρία χρόνια διαφορά, με την Gaga να χάνει στα αριθμητικά σημεία.

hgfd

Κατάφερε να συγκεντρώσει με την εμφάνισή της στο Festival D'été 40.000 λιγότερους θαυμαστές από τους 130.000 που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για τη συναυλία των Metallica το 2011.