GOSSIP

«Σύννεφα» στη σχέση Πουνέντη - Ηλιάκη

«Σύννεφα» στη σχέση Πουνέντη - Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μας εξέπληξε φέτος με τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars 5. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει για αυτό που είναι και έχει την στήριξη που χρειάζεται σε κάθε της βήμα.

Όχι όμως όλων ή τουλάχιστον όχι αυτών που θα πιστεύαμε ότι θα την στήριζαν απ την αρχή. Ο Μάκης Πουνέντης, πολύ φίλος της Μαρίας και συμπαρουσιαστής της στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ την ώρα που το show ξεκινούσε εκείνος σχολίαζε ένα από τα καινούργια σίριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης. Λίγο αργότερα αναδημοσίευε σχόλια φίλων του που αφορούσαν τη Δούκισσα, το show και τους κριτές. Αργότερα σχολίασε το γεγονός ότι στο φετινό show μάλλον δεν βλέπει πολλούς star.

Πολύ αργότερα στη μέση περίπου του show και αφού προηγήθηκαν σχόλια ότι ο Μάκης Πουνέντης την αγνοεί επιδεικτικά, πόσταρε επιτέλους μια είδηση Λίγο πριν την εμφάνιση της Μαρίας που αφορούσε στην συμπαρουσιάστριά του.

Ίσως τελικά να υπάρχει μια δόση αλήθεια στις φήμες που λένε ότι μεταξύ του τηλεοτπικού ζευγαριού έχει φωλιάσει πολύ γκρίνια που όσο περνάει ο καιρός κορυφώνεται!

Πηγή: www.queen.gr