GOSSIP

Γιώργος Τράγκας: Πώς γλίτωσε τον ακρωτηριασμό

Γιώργος Τράγκας: Πώς γλίτωσε τον ακρωτηριασμό

Ο Γιώργος Τράγκας, σε μία κατάθεση ψυχής από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, αποκάλυψε το μαρτύριο που έζησε πριν από λίγες μέρες και που λίγο έλειψε να του στοιχίσει το ίδιο του το πόδι.

«Φόρεσα ένα ζευγάρι παπούτσια που προφανώς ήταν μικρότερο και στο ένα πόδι μου, μου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στη ραδιοφωνική του εκπομπή απευθυνόμενος στους διαβητικούς που τον άκουγαν, όπως είναι και ο ίδιος.

«Το φορούσα όλη μέρα και όταν το έβγαλα, βγήκε μαζί και πέτσα ολόκληρη. Οι διαβητικοί που με ακούν, γνωρίζουν ότι λόγω διαβήτη τα νεύρα αλλοιώνονται και εγώ δεν ένιωθα γι’ αυτόν τον λόγο πόνο». Η πληγή, όπως εξήγησε ο Γιώργος Τράγκας που του δημιουργήθηκε από το στενό παπούτσι ήταν πολύ μεγάλη και όπως είναι επίσης γνωστό, μία τέτοια στο πόδι ενός διαβητικού κλείνει πολύ πιο δύσκολα από ό,τι σε κάποιον που δεν πάσχει. Ο δημοσιογράφος συνέχισε τη διήγησή του λέγοντας πως χρειάστηκε να πάρει ακόμα και αντιβιώσεις –όχι μία αλλά δύο- και να φροντίσει με πολύ μεγάλη προσοχή την πληγή ώστε να μην υποτροπιάσει. «Για δέκα ολόκληρες μέρες περπατούσα με παντόφλες και τώρα άρχισα και συνέρχομαι» πρόσθεσε ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος τόνισε πολλές φορές πως αν δεν είχε φροντίσει έτσι το πόδι του, ίσως τώρα να είχε ακρωτηριαστεί.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον ίδιο ο οποίος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για την ενημέρωση σε ό,τι έχει να κάνει με αυτή την ασθένεια η οποία αποδεικνύεται συχνά ύπουλη.

Πηγή: Gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις