GOSSIP

Μια Ελληνίδα στα VIP της F1 στο Αμπού Ντάμπι!

Μια Ελληνίδα στα VIP της F1 στο Αμπού Ντάμπι!

Μόνιμη κάτοικος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν επιχειρηματίας Νίνα Γεωργαλά.

Η άλλοτε κούκλα του modeling εδώ και αρκετά χρόνια κινείται με άνεση στην κοσμική ζωή των πιο πλούσιων κρατιδίων των Εμιράτων έχοντας αποκτήσει στενές φιλικές σχέσεις και με τις γαλαζοαίματες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής.

Μία από της πιο στενές της φίλες και συνεργάτιδα είναι εδώ και χρόνια η κούκλα Κάσια Αλ Θάνι, η τρίτη σύζυγος του αδερφού του Εμίρη του Κατάρ! Πώς θα ήταν δυνατόν να λείπει λοιπόν από το σημαντικότερο γεγονός αυτήν την εποχή στο κοσμοπολίτικο Αμπού Ντάμπι, το Grand Prix της Formula 1 στη Yas Marina που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τα εισιτήρια του έγιναν ανάρπαστα.

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας αφού σε αυτόν κρίθηκε και στέφθηκε ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, τους είδους, ο Λούις Χάμιλτον. Και η δική μας Νίνα Γεωργαλά, όχι μόνο ήταν εκεί αλλά και με VIP πρόσβαση ως επίσημη καλεσμένη!

Η ίδια πάντως το απόλαυσε και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από την ημέρα του Grand Prix αλλά και από την παραμονή της στο εξωτικό εμιράτο.

Πηγή: gossip-tv.gr