GOSSIP

AC/DC: Στο δικαστήριο ο ντράμερ Phil Rudd (pics)

AC/DC: Στο δικαστήριο ο ντράμερ Phil Rudd  (pics)

Ο Αυστραλιανός ντράμερ του συγκροτήματος εμφανίστηκε στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Ο δικαστής της πόλης Ταουράνγκα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης αρχικά για τον μουσικό αφού δεν είχε εμφανιστεί στην ώρα του για να το αποσύρει λίγα λεπτά αργότερα αφού ο Ραντ τελικά εμφανίστηκε.

Η υπόθεση του επέστρεψε στο περιφερειακό δικαστήριο αφού νωρίτερα αυτόν το μήνα, η αστυνομία είχε αποσύρει τις κατηγορίες κατά του ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο.

«Η γνώμη του εισαγγελέα ήταν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να στηριχτούν και αποσύρθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη εμφάνιση του κ Ραντ στο δικαστήριο» είπε ο δικηγόρος επισημαίνοντας ότι ο θρυλικός ντράμερ έχει υποστεί «ανυπολόγιστη ζημία από την περιττή και επιζήμια δημοσιότητα που απορρέει από τη σύλληψη και την αναφορά μια σοβαρής κατηγορίας η οποία ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη».

Ο συνήγορος του δήλωσε επίσης ότι η αστυνομία δεν ζήτησε τη γνώμη του εισαγγελέα πριν από την σύλληψη του ντράμερ. Εντούτοις για τον Φιλ Ραντ εξακολουθούν να ισχύουν οι κατηγορίες για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβης και μεθαμφεταμίνης).

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 60χρονος μουσικός, έδωσε μία μικρή «παράσταση» κλείνοντας το μάτι στους δημοσιογράφος καθώς έπαιζε ντραμς με τα χέρια του πάνω στο έδρανο.

Ο δικηγόρος του Ραντ, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι αθώος, ενώ για την κατηγορία των ναρκωτικών χαρακτήρισε την υπόθεση ως « ήσσονος σημασίας».

Ο ντράμερ του συγκροτήματος ο οποίος έχει ζήσει στη Νέα Ζηλανδία για περισσότερο από δύο δεκαετίες, έφυγε από τους AC/DC το 1983, αλλά επανήλθε το 1994 ενώ στις 2 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια.