GOSSIP

Γνωστό μοντέλο πήγε σε σουβλατζίδικο με λιμουζίνα

Γνωστό μοντέλο πήγε σε σουβλατζίδικο με λιμουζίνα

Είναι όμορφη, εντυπωσιακή και αδιαφορεί για το τι λένε για εκείνη . Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και φαίνεται να το απολαμβάνει.

Η Φαίη Λαιμού, αν και γόνος γνωστής οικογενείας, αποφάσισε ν’ ακολουθήσει τον δικό της επαγγελματικό δρόμο, αυτό του modeling και μάλιστα με επιτυχία. Αυτό που χαρακτηρίζει την Φαίη είναι ο αυθορμητισμός της.

Η ξανθιά καλλονή αδιαφορεί για τις κριτικές και τα κακόβουλα σχόλια και λειτουργεί πάντα με βάση το συναίσθημα της στιγμής. Αυτό που νιώθει αυτό κάνει.

Μάλιστα στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να πάει σε σουβλατζίδικο με λιμουζίνα, μια κίνηση που ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια της Αθήνας.

Όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Φαίη Λαιμού είπε: «Είχα πάει με τη Λουκία Λαιμού στην Πάτρα για έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Όταν φύγαμε από εκεί πεινούσαμε, ήμασταν ημιλιπόθυμες, ε, είδαμε το σουβλατζίδικο και μπήκαμε να φάμε. Τα πλούσια κορίτσια δεν τρώνε σουβλάκι; Τώρα αναλόγως με τι όχημα έχει ο καθένας κυκλοφορεί. Εκείνη τη στιγμή εμείς είχαμε λιμουζίνα».