GOSSIP

Η Gisele Bundchen γδύνεται για τον Stuart Weitzman

Η Gisele Bundchen γδύνεται για τον Stuart Weitzman

Μετά την εκπληκτική καμπάνια του θρυλικού αρώματος Chanel No5, στην οποία πρωταγωνιστεί, το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία έρχεται να ταράξει τα νερά με μια νέα συνεργασία για την άνοιξη του 2015: η Gisele Bundchen είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του μάγου των παπουτσιών Stuart Weitzman και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε αναστάτωσε το ίντερνετ.

Η Gisele ποζάρει topless φορώντας ένα ανδρόγυνο, μάλλινο παντελόνι και strappy ψηλοτάκουνα παπούτσια Stewart Weitzman.

Η φωτογράφιση έχει την υπογραφή του Mario Testino, ο οποίος επέλεξε την μινιμαλιστικό black&white ενώ ρίχνει, για άλλη μια φορά ρίχνει μια sexy ματιά μέσα από τον φακό του, σε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες-και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο- του κόσμου αυτή τη στιγμή.

«Η Gisele εκφράζει την γυναίκα Stuart Weitzman απόλυτα, με την αγάπη της για την ζωή και την οικογένεια» δήλωσε ο διάσημος designer- δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως συνεργάζεται για δεύτερη σεζόν με την Gisele.

Πρώτη φορά την είδαμε αυτό το φθινόπωρο, ως διάδοχο της επίσης συγκλονιστικής Kate Moss, σε μία καμπάνια για τον Stewart Weitzman που επίσης βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.