GOSSIP

«Ντρέπεται» ο Τζάκι Τσαν που ο γιος του παίρνει ναρκωτικά

«Ντρέπεται» ο Τζάκι Τσαν που ο γιος του παίρνει ναρκωτικά

Ο διάσημος ηθοποιός και θρύλος των πολεμικών τεχνών, Τζάκι Τσάν, δήλωσε ότι αισθάνεται ντροπή για την εξάρτηση του γιου του από ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα, Πέμπτη 25/12 το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, Νέα Κίνα, ο Τζάκι Τζαν πρόσθεσε πως ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα είναι σε θέση να μιλήσει ανοιχτά για τους τρομερούς κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο 32χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής, Τζεϊσί Τσαν, συνελήφθη πριν από λίγο καιρό, στο Πεκίνο, αφότου τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε κάνει χρήση μαριχουάνας, ενώ κατασχέθηκαν και 100 γραμμάρια στο σπίτι του.

«Ελπίζω στο μέλλον να εξελιχθεί σε έναν υπέρμαχο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και να μοιραστεί τις εμπειρίες του με νέους ανθρώπους», δήλωσε ο Τζάκι Τσαν στο Νέα Κίνα.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο διάσημος ηθοποιός -ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του πρεσβευτή στη νέα εκστρατεία της Ιντερπόλ κατά της εγκληματικότητας- εξέφρασε δημόσια την «ειλικρινή του συγγνώμη» για τη σύλληψη του γιου του.

Στην Κίνα, οι κατηγορίες για χρήση ή διακίνηση ναρκωτικών επιφέρουν σκληρές ποινές, όπως ισόβια κάθειρξη ή θανατική ποινή σε σοβαρές περιπτώσεις.

Σχετικές ειδήσεις