GOSSIP

Τι είπε για τα ναρκωτικά η Gwyneth Paltrow;

Τι είπε για τα ναρκωτικά η Gwyneth Paltrow;

Πήρε φόρα και αποκαλύπτει τα μυστικά της η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, μιλώντας για τους πρώην της, τα ναρκωτικά ακόμα και την κόρη της Beyonce!

Αφού ομολόγησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της Brad Pitt παραήταν καλός για εκείνην και ότι ο επίσης πρώην αγαπημένος της Ben Affleck δεν ήταν έτοιμος για σχέση όταν έβγαιναν μαζί, ήρθε τώρα μια ακόμα συνέντευξή της, για να αλλάξει (ίσως;) την άποψη που έχουμε για την 42χρονη ηθοποιό.


Ήταν στο στούντιο της εκπομπής "Watch what happens live", όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο σκληρό ναρκωτικό που έχει ποτέ δοκιμάσει και η Paltrow απάντησε χωρίς ενδοιασμό, «το ecstasy».


Στην ερώτηση, με μια από τις Angelina Jolie και Jennifer Garner (αμφότερες τωρινές σύζυγοι των πρώην της Pitt και Affleck), θα προτιμούσε να κλειστεί μέσα σε ασανσέρ, η Paltrow απάντησε: «Είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Μμμ, νομίζω και με τις δύο. Συμπαθώ πολύ την Jennifer αλλά δεν γνωρίζω πολύ καλά την Angelina».


Ένα ακόμα «μυστικό» που αποκάλυψε; Ότι η κόρη των καλών της φίλων Beyonce και Jay Z, η 3χρονη Blue Ivy, έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα. «Είναι πανέξυπνη και το αφεντικό μέσα στο σπίτι της», μαρτύρησε η Gwyneth Paltrow που τόνισε ότι λατρεύει την μικρή και της αρέσει να περνάει πολύ ώρα μαζί της.

Σχετικές ειδήσεις