GOSSIP

O John Snow μήπως τελικά δεν είναι και τόσο νεκρός;

O John Snow μήπως τελικά δεν είναι και τόσο νεκρός;

Στην τελευταία σκηνή του Game of Thrones o John Snow κειτόταν προφανώς νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι φαν της σειράς είχαν πάθει το σοκ της ζωής τους. Ο ήρωας που έγινε διοικητής στο Castle Black και είναι μια εμβληματική φιγούρα στη σειρά (είναι ο μόνος που δε δολοπλοκεί και αποτελεί φάρο εντιμότητας και ταγής στο καθήκον) δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους παραγωγούς.

Είναι εντελώς νεκρός απαντούσαν οι παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς σε κάθε ευκαιρία. Αλλά υπήρχε ένα ζήτημα. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον John Snow είχε εξηγήσει σε παλιότερη συνέντευξή του, ότι δε μπορεί να κουρευτεί όσο κρατάει η σειρά, το προβλέπει το συμβόλαιό του.
Πολλοί περίμεναν με αγωνία να τον δουν να πηγαίνει να αλλάζει κούρεμα, αφού πλέον ήταν κινηματογραφικά νεκρός. Πλην όμως αυτό ποτέ δε συνέβη και κάπως έτσι άρχισαν οι φήμες. Μήπως ο John Snow τελικά δεν είναι νεκρός;

snow2


Το τελευταίο επεισόδιο στο θρίλερ παίχτηκε στο Μπέλφαστ. Ο Kit Harington εμφανίστηκε σε πτήσεις από Λονδίνο προς Μπέλφαστ, μαζί με τον ηθοποιό Tom Wlaschiha (ο οποίος παίζει το ρόλο του Ανθρώπου Χωρίς Πρόσωπο). Γιατί είναι θέμα το Μπέλφαστ; Μα εκεί γίνονται τα γυρίσματα για σκηνές από τον Τοίχο και το Γουίντερφελ.