GOSSIP

Σπαλιάρας: Θα προτείνω στον Τατσόπουλο να αλλάξουμε χώρα, εδώ μας έμαθαν

Σπαλιάρας: Θα προτείνω στον Τατσόπουλο να αλλάξουμε χώρα, εδώ μας έμαθαν

Με αρκετή δόση χιούμορ ο ηθοποιός – πρώην μοντέλο- απάντησε στα καυστικά σχόλια μετά τη δήλωση του πως έχει συνευρεθεί με περισσότερες από 4.000 γυναίκες

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα κάνει το γύρο των social media, με τα σχόλια που δέχεται να είναι άκρως καυστικά. Ο λόγος είναι η –πλέον- περιβόητη δήλωση που έκανε πως έχει συνευρεθεί με περισσότερες από 4.000 γυναίκες!

Φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου δεν άφησαν αυτή τη δήλωσε να... πέσει κάτω, με χιλιάδες σχόλια και φωτογραφίες να «κράζουν» το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιό.

Ο 40χρονος απαντά με αρκετή δόση χιούμορ μέσω του «Έθνους της Κυριακής» στους επικριτές του, αναφέροντας μάλιστα και το όνομα του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος είχε – κατά δήλωση του- συνευρεθεί με τη «μισή Αθήνα»...

«Αυτό ειπώθηκε σε μια στιγμή χαλάρωσης, ως αστείο. Δεν έχω μετρήσει τις γυναίκες με τις οποίες πήγα και δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσος θόρυβος. Δεν λέω ότι δεν έχω μεγάλο ερωτικό παρελθόν, αλλά μετρούσα μέχρι τα 30 μου. Μετά έχασα τον λογαριασμό... Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί με... κράζουν. Κανείς δεν γ.... σε αυτή τη χώρα;», δηλώνει με περίσσευμα αυθορμητισμού, στη κυριακάτικη εφημερίδα.

«Με ενοχλεί μόνο η εμπάθεια. Σκέφτομαι να προτείνω στον Τατσόπουλο να αλλάξουμε χώρα, γιατί εδώ μας έμαθαν και δε θα βρίσκουμε πια (σ.σ γυναίκες). Και όπως καταλαβαίνετε, πρωταγωνιστώ σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το μνημόνιο, γι αυτό και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με πήρε να με ευχαριστήσει! Μόνο με χιούμορ μπορώ να απαντήσω στη σκόνη που σηκώθηκε από τη δήλωση μου και δεν με πειράζει η έξυπνη και καυστική κριτική που μου γίνεται. Με ενοχλεί η εμπάθεια και μόνο», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας.