Μ. Πυργιώτη: «Χαντάκωσαν την Ζέτα στο Dancing»

Αποκαλυπτική και αυθόρμητη ήταν η Μαριάννα Πυργιώτη τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα τηλεοπτικά δρώμενα...

Αποκαλυπτική και αυθόρμητη ήταν η Μαριάννα Πυργιώτη τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα τηλεοπτικά δρώμενα της φετινής σεζόν.

Η έμπειρη δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη της εκπομπής «TV Weekend» και μίλησε για την πολιτική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, για την προσωπική ζωή καθώς και για τις στιλιστικές επιλογές της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Dancing with the stars».

«Στην προσωπική μας ζωή όλοι μας έχουμε να θυμηθούμε κάτι ευχάριστο, ενώ στην κοινωνική μας ζωή δεν υπάρχει κάτι καλό τα τελευταία 2 χρόνια».

Υποστήριξε πως έκανε ένα βήμα στην πολιτική από τύψεις ενώ δήλωσε πως δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της που της ήρθε σαν κεραμίδα στο κεφάλι η κρίση, ενώ δήλωσε πως εμείς ψηφίζουμε τους πολιτικούς και εμείς φταίμε που αποκοιμηθήκαμε.

Επιπλέον, μίλησε και για την τηλεόραση λέγοντας πως της έλειψαν οι ενημερωτικές εκπομπές, ενώ σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Για την Ζέτα Μακρυπούλια είπε πως ο στυλίστας της στο Dancing την χαντάκωσε και υποστήριξε πως αυτό σημαίνει κιτς. Το να παίρνεις την Ζέτα που είναι πανέμορφη και να την μετατρέπεις σε μια πλαστική κούκλα που πουλάνε στα καταστήματα.