Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία

Η αλήθεια είναι πως, παρά το μέγεθος της φήμης του διάσημου ζευγαριού...

Η αλήθεια είναι πως, παρά το μέγεθος της φήμης του διάσημου ζευγαριού, ο γάμος αυτός έγινε κάτω από τη μύτη των παπαράτσι και, ακόμα και μετά το τέλος της τελετής, ελάχιστες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές στον Τύπο.

Η Lopez και ο Anthony παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου του 2004, στο σπίτι της Lopez στο Beverly Hills, τέσσερις μόλις ημέρες μετά το διαζύγιο του Anthony με την πρώην γυναίκα του Dayanara Torres, ηθοποιό, παρουσιάστρια, μοντέλο και πρώην Μις Κόσμος, με την οποία ο Λατίνος σταρ είχε και δύο παιδιά.

Για την Lopez, ωστόσο, αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της. Είχε προηγηθεί ο γάμος της με τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa το 1997, τον οποίο χώρισε το 1998 σε ένα όχι και τόσο φιλικό κλίμα, και μετά από αυτόν ο γάμος της με τον χορογράφο Cristan Judd το 2001, με τον οποίο και χώρισε το 2003. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγε κανείς πως η Lopez δεν το σκεφτόταν και πολύ πριν πει το «ναι».

Anthony και Lopez όμως δεν γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν τον γάμο τους. Οι δυο τους είχαν σχέση πίσω στο 1999, μετά το τέλος της οποίας κράτησαν μια περίπου φιλική σχέση. Ο Anthony μάλιστα βρισκόταν συνέχεια κοντά της μετά τον χωρισμό της με τον Ben Affleck. Ωστόσο δεν έγινε ποτέ γνωστό το πότε ακριβώς αρραβωνιάστηκαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr