Ο Justin Timberlake και η Mila Kunis δεν κρατιούνται

Για την ταινία «Friends With Benefits» τα έχουμε πει. Δύο φίλοι που μόλις χώρισαν από τις σχέσεις τους...

Για την ταινία «Friends With Benefits» τα έχουμε πει. Δύο φίλοι που μόλις χώρισαν από τις σχέσεις τους με επίπονο τρόπο, αποφασίζουν να ξεχάσουν τον έρωτα και να κρατήσουν μόνο την απόλαυση του σεξ και ξεκινούν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, ως φίλοι με «προνόμια». Βέβαια, μιας και μιλάμε για ρομαντική κομεντί, στην πορεία τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν μεταξύ τους.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου, εδώ και καιρό όμως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ο Justin Timberlake και η Mila Kunis, κάνουν ότι μπορούν για να προωθήσουν τη νέα τους ταινία με τον καλύτερο τρόπο –και πάντα με πράξεις σχετικές με το κλίμα της ταινίας.

Πρώτα κυκλοφόρησε το σέξι trailer. Ακολούθησαν οι σκανδαλιστικές λεπτομέρειες από τα γυρίσματα, σχετικά με την εκρηκτική χημεία των δύο ηθοποιών και τα αστεία μεταξύ τους. Έπειτα, ήρθαν τα MTV Music Awards και τα αποκαλυπτικά πιασίματα μεταξύ τους κατά την παρουσίαση ενός βραβείου. Τώρα, ήρθε η σειρά ενός ακόμα αστείου τους, με τη μορφή teaser, όπου οι δυο τους κάνουν έκκληση στους θεατές να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να υπάρχει μια επιπλέον επιλογή σχέσης στα social networks, εκτός από το «σε σχέση», «εργένης», «χωρισμένος», και αυτή να είναι «φίλοι με προνόμια». Κοινώς, δηλαδή, «friends with benefits», όπως και η ουσία της νέας τους ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr