GOSSIP

Πωλίνα Φιλίππου: Μετά το θετικό ξεκίνημα, το μέλλον φαντάζει λαμπρό (photos+video)

Πωλίνα Φιλίππου: Μετά το θετικό ξεκίνημα, το μέλλον φαντάζει λαμπρό (photos+video)

Εμείς την γνωρίσαμε πριν χρόνια στο «Καφέ της Χαράς» αλλά όπως θα δείτε, αυτό το κορίτσακι που μάθαμε τότε, έχει εξελιχθεί σε μια εντυπωσιακή γυναίκα!

Του Κώστα Σκορδούλη

Στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 υποδυόταν την Πωλίνα, τη μικρή φίλη της Βάλιας. Αυτή η σειρά ανήκει στο παρελθόν, όμως η Πωλίνα Φιλίππου δείχνει ότι έχει μέλλον!

Η 23χρονη έχει εξελιχθεί σε μία κοπέλα με μεσογειακά χαρακτηριστικά και η εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από κανέναν άνδρα.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η Πωλίνα όμως ακόμη έχει στο... αίμα της το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Σπουδάζει στη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου και όνειρο της είναι εδραιωθεί στο χώρο για τα καλά.

Πρόσφατα συμμετείχε και στο video clip του τραγουδιού «Όταν πονάω το γλεντάω» των Knock Out και του Κωνσταντίνου Νάζη. Στο βίντεο θα δείτε πώς η παρουσία της, ομόρφυνε για τα καλά το clip!

Παράλληλα, η εντυπωσιακή Πωλίνα κάνει φωτογραφίσεις για κατάστημα ρούχων. Άλλωστε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery, διαθέτει όλα τα προσόντα και θα μπορούσε κάλλιστα να εργαστεί και ως μοντέλο.

Ο συνδυασμός της νεαρής ηλικίας, με το ταλέντο και την ομορφιά της είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας και εμείς τις ευχόμαστε να τα εκμεταλλευτεί κατάλληλα και να κάνει μια γεμάτη επιτυχίες καριέρα.