Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία

Όταν έχεις να κάνεις με τον γάμο του πιο προκλητικού και αμφιλεγόμενου μουσικού...

Όταν έχεις να κάνεις με τον γάμο του πιο προκλητικού και αμφιλεγόμενου μουσικού, του οποίου το όνομα συνδυάζει τον μύθο της Marilyn Monroe με τον μύθο του παρανοϊκού κατά συρροή δολοφόνου Charles Manson, και του πιο διάσημου, ίσως, pin-up girl και burlesque χορεύτριας, σίγουρα περιμένεις μια εντελώς αντισυμβατική τελετή που θα πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες και τα έθιμα. Λάθος.

Ο γάμος του Marilyn Manson και της Dita Von Teese στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, στο σπίτι του καλλιτέχνη φίλου τους Austrian Gottfried στην Ιρλανδία, ήταν εντελώς καθώς πρέπει και μέσα στη λογική όλων των παραδοσιακών γάμων, με εξαίρεση ωστόσο τα ρούχα, τη διακόσμηση και την εμφάνιση των καλεσμένων.

Το ιδιότυπο ζευγάρι είχε παντρευτεί πρώτα στις 28 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς με πολιτικό γάμο και έπειτα διοργάνωσαν κι έναν θρησκευτικό στο σπίτι του Gottfried στην Ιρλανδία. Ή μάλλον, στο γότθικο κάστρο του. Διέσχισαν το μεγάλο χολ υπό τους ήχους άρπας και αντάλλαξαν τους όρκους τους ακριβώς όταν σήμανε μεσάνυχτα. Ως ιερέας της τελετής είχε οριστεί ο κολλητός τους φίλος και διάσημος underground σκηνοθέτης, Alejandro Jodorowsky, και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 60.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr