GOSSIP

Η αγωγή της Kardashian και οι...απομιμήσεις

Η αγωγή της  Kardashian  και οι...απομιμήσεις
Λένε ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας...

Λένε ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας.

Αλλά η Kim Kardashian έχει γίνει έξω φρενών μετά την ενέργεια γνωστής εταιρείας ρούχων, να χρησιμοποιήσει για την διαφημιστική της καμπάνια μια κοπέλα που της μοιάζει καταπληκτικά.

Η 30χρονη αστέρας των ριάλιτι κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας - κολοσσού διεκδικώντας αποζημίωση που κυμαίνεται ανάμεσα στα 15 με 20 εκατομμυρια δολάρια.

Ειδικότερα, το μουσικό video της Melissa Molinaro, που είναι μοντέλο και ηθοποιός είναι εμπνευσμένο από τη διαφημιστική καμπάνια για την εταιρεία και έχει γίνει επιτυχία στο διαδίκτυο.

Το «Super C-U-T-E» βιντεοκλίπ, που διαφημίζει τα τζιν της εταιρείας έχει 1,7 εκατομμύρια «χτυπήματα».

Στο βίντεο η Molinaro μοιάζει να είναι είναι το «είδωλο» της Kim στον καθρέφτη, με τα μαλλιά το make-up και το όλο στιλ της να είναι σχεδόν ίδια.

Μετά από όλα αυτά η Kim κατέθεσε την αγωγή της σε δικαστήριο του Λος Άντζελες σήμερα, υποστηρίζοντας, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη κοπέλα με σκοπό να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι έχει η ίδια κάποια σχέση με τη συγκεκριμένη μάρκα.

Συγκεκριμένα, η αγωγή αφορά την «χωρίς έγκριση χρήση του ονόματος Kardashian, την ομοιότητα, την ταυτότητα και την προσωπικότητα».