GOSSIP

H οικογένεια του Τζόνι Ντεπ διαψεύδει την Χερντ: «Ο Τζόνι δεν είναι βίαιος»

H οικογένεια του Τζόνι Ντεπ διαψεύδει την Χερντ: «Ο Τζόνι δεν είναι βίαιος»

Η 30χρονη Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα δίνοντας τέλος σε έναν γάμο 15 μηνών με τον 52χρονο ηθοποιό κι αξιώνοντας την καταβολή διατροφής

Την ώρα που η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, ο Τζόνι Ντεπ λαμβάνει τη δημόσια στήριξη πολλών συγγενών και φίλων του, μεταξύ αυτών της πρώην συντρόφου του Βανέσα Παραντί και της κόρης του Λίλι Ρόουζ.

«Όλα τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν υπήρξε ποτέ σωματικά βίαιος προς εμένα και όλο αυτό δεν μοιάζει διόλου με τον άνδρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια» έγραψε η Βανέσα Παραντί σε μια επιστολή που δημοσίευσε το TMZ.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, 17 ετών, κόρη του διάσημου ηθοποιού με τη Βανέσα Παραντί, ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία όπου εκείνη απεικονίζεται ενώ είναι παιδί και ο Τζόνι της κρατά τα χέρια για να τη βοηθήσει να περπατήσει. «Ο πατέρας μου είναι ο πιο ήπιος και ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» έγραψε η 17χρονη.

Κατηγορεί τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» ότι της «επιτίθετο λεκτικά και σωματικά» καθ’ όλη «την διάρκεια της σχέσης τους».

Η ίδια προσήλθε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή (27/05) έχοντας μελανιές στο πρόσωπο.

Σήμερα, το πρώην μέλος των Monty Python, Τέρι Γκίλιαμ, φίλος του Τζόνι Ντεπ, με τον οποίο έχουν κάνει πολλές ταινίες, έσπευσε επίσης στο πλευρό του.

«Όπως πολλοί φίλοι του Τζόνι Ντεπ, ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός σε σύγκριση με όσα πίστευα» έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του «Brazil».

Το μήνυμά του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί του υπενθύμισαν ότι οι δράστες των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας μπορούν να κρύψουν το αληθινό τους πρόσωπο από τους οικείους τους και να κερδίζουν τη συμπάθεια των φίλων τους.

Μετά τις κατηγορίες σε βάρος του, δικαστής στο Λος Άντζελες εξέδωσε την Παρασκευή περιοριστικά μέτρα βάσει των οποίων ο Τζόνι Ντεπ απαγορεύτεται να προσεγγίσει την πρώην σύζυγο του έως την 17η Ιουνίου σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Σχετικές ειδήσεις