GOSSIP

Ταινία για την Winehouse με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga

Ταινία για την Winehouse με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga
Εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο του κινηματογράφου σχεδιάζει η Lady Gaga, καθώς το ποπ είδωλο θέλει να ενσαρκώσει την Amy...

Εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο του κινηματογράφου σχεδιάζει η Lady Gaga, καθώς το ποπ είδωλο θέλει να ενσαρκώσει την Amy Winehouse σε μια βιογραφική ταινία.

Οι παράγοντες του Hollywood θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν τη θλίψη που έχει προκαλέσει διεθνώς ο πρόωρος θάνατος της Winehouse, πριν στεγνώσουν τα δάκρυα των οπαδών της.

Ως ιδανική πρωταγωνίστρια θεωρούν το «φαινόμενο» Gaga. «Η Lady Gaga λάτρευε την Amy και θα ξετρελαινόταν με την ιδέα να μεταμορφωθεί στο δικό της είδωλο για χάρη της μεγάλης οθόνης», δήλωσε μια πηγή του Hollywood στην εφημερίδα Daily Star.

Η ίδια πηγή μάλιστα υποστηρίζει ότι η Lady Gaga ήδη έχει ξεκινήσει να προβάρει τα τραγούδια της Amy.

«Η Gaga ανυπομονούσε να κάνει τη μετάβαση από τη μουσική στον κινηματογράφο και βλέπει αυτό το ρόλο ως τον ιδανικό για να ξεκινήσει την καριέρα της στην υποκριτική», προσθέτει.

Σχολιάζοντας τον απροσδόκητο θάνατο της Winehouse στις 23 Ιουλίου, η Lady Gaga είχε δηλώσει: «Είμαι συντετριμμένη και πάρα πολύ λυπημένη. Δεν μπορούσα να βγάλω λέξη για 48 ώρες, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήταν ένα θαυμάσιο πλάσμα».