GOSSIP

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Μπορεί να τους κορόιδευαν στο σχολείο επειδή ήταν επιμελείς μαθητές όμως μεγαλώνοντας έβγαλαν τη γλώσσα...

Μπορεί να τους κορόιδευαν στο σχολείο επειδή ήταν επιμελείς μαθητές όμως μεγαλώνοντας έβγαλαν τη γλώσσα σε όλον τον κόσμο κερδίζοντας εκατομμύρια με τη βοήθεια του μυαλού τους.

Mark Zuckerberg
Ο κύριος Facebook δεν χρειάζεται συστάσεις. Έγινε ο νεαρότερος εκατομμυριούχος του πλανήτη και κέρδισε φήμη και διασημότητα μεγαλύτερη και από της Marilyn Monroe στήνοντας το πιο επιτυχημένο site κοινωνικής δικτύωσης -μέχρι σήμερα.

Larry Page & Sergey Brin
Δεν ξέρετε ποιοι είναι; Ψάξτε τους στο Google! Το οποίο δεν θα υπήρχε καν αν δεν το είχαν δημιουργήσει εκείνοι. Εμπνευστές και δημιουργοί της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης του πλανήτη χαίρονται τα πλούτη τους και την επιτυχία τους με κέρδη που τους βάζουν κάθε χρόνο σε περίοπτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους του πλανήτη.

Jimmy Wales
Χωρίς αυτόν πολλά ερωτήματα θα έμεναν αναπάντητα. Τώρα, όμως, όλες οι απαντήσεις μαζεύτηκαν στην online εγκυκλοπαίδεια που ακούει στο όνομα Wikipedia και μας έχει λύσει τα χέρια.

Evan Williams
Μπορεί να παράτησε το Πανεπιστήμιο αλλά η η απόφασή του δεν αποδείχτηκε και τόσο λανθασμένη για την εξέλιξη της ζωής του. Δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τον ορισμό του «blogger» αλλά και εμπνευστής και ιδρυτής του twitter που, όπως ξέρετε, έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr