GOSSIP

Το ξέσπασμα της Αρναούτη για τον Παντελίδη: «Θα ντρεπόταν με αυτά που…»

Το ξέσπασμα της Αρναούτη για τον Παντελίδη: «Θα ντρεπόταν με αυτά που…»

Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν εννέα μήνες από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο, συνεχίζει να δέχεται υβριστικά μηνύματα σε κάθε της ανάρτηση στα social media.

Πλέον ωστόσο, φαίνεται να έχει χάσει την ψυχραιμία της με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, αλλά και με όσα της καταλογίζουν, απαντώντας στα υβριστικά μηνύματα με τον ίδιο τρόπο.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης λοιπόν, η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο απευθύνεται σε «στρατιές ηλιθίων», αλλά και σε «τούβλα», που έκαναν ένα κίνημα «εναντίον της αλήθειας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη μάλιστα στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, έγραψε: «Έκανε ήχο μόνο η δουλειά του! Εσείς (ξέρετε ποιοι και ποιες (μούσες όλες, γελάω!))τον "χρεώνετε" πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν»

Διαβάστε το μήνυμα της Αρναούτη:

«Ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε! Πλέον έχω καταλάβει χάρη σε εσάς ότι ο κόσμος κατάλαβε τι παιχνίδι προσπαθούν να στήσουν!

Οι "Δικαίωση τώρα" είναι στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν φταίει η οικογένεια τους ή η κοινωνία ή οι δυσκολίες της ζωής που τους άφησαν κούτσουρα αλλά ειλικρινά θλίβομαι που υπάρχουν ,που ψηφίζουν, που μεγαλώνουν παιδιά, που ασκούν επαγγέλματα, που μπορούν να βλάψουν άλλους! Δεν ξέρω τι είδους ικανοποίηση είναι αύτη που παίρνουν ορισμένοι παριστάνοντας τον αρχηγό τους, αλλά μου ακούγεται πολύ άρρωστο και επικίνδυνο!

Μιλάτε μόνοι σας πλέον στα blogs σας με τους αμόρφωτους οπαδούς σας γιατί αυτούς μπορείτε να τους κοροϊδέψετε! Οπουδήποτε αλλού τρώτε καρπαζιές! Ένα blog, μια εκπομπή στο Star και μερικά τούβλα κάνατε ένα κίνημα εναντίον της αλήθειας!

Έκανε ήχο μόνο η δουλεία του! Εσείς (ξέρετε ποιοι και ποιες (μούσες όλες, γελάω!))τον "χρεώνεται" πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν»