GOSSIP

Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής ο πραγματικός πατέρας της Αντέλ;

Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής ο πραγματικός πατέρας της Αντέλ;

Μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του πατέρα της διάσημης Αγγλίδας τραγουδίστριας, Αντέλ

Ο κόσμος πρέπει να γύρισε ανάποδα για την Αντέλ μετά τους ισχυρισμούς του Τούρκου λαϊκού τραγουδιστή Μεχμέτ Ασάρ... Ο ίδιος δήλωσε στον τουρκικό Τύπο ότι είναι ο πατέρας της, καθώς γνώρισε την μητέρα της, Πένι Άντκινς τον Ιούλιο του 1987 στο Μπόντρουμ και σύναψαν ερωτική σχέση. Ο Μεχμέτ Ασάρ εκείνη την περίοδο αυτός εργαζόταν ως οδηγός ταξί και η Άντκινς έκανε διακοπές.

adele

Το κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 ο Ασάρ ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του και δηλώνει: «Έκανα τον οδηγό στην Πένι και στους φίλους της επί δύο εβδομάδες στις παραλίες του Μπόντρουμ και του Παμούκαλε. Μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Μου άρεσε και της άρεσα και έτσι ξεκινήσαμε μια σχέση δύο εβδομάδων. Εκείνη παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Βρετανία μετά από ένα μήνα. Αργότερα, ήρθε πάλι δύο φορές στο Μπόντρουμ και έμεινε για ένα μήνα».

Η μητέρα της Αντέλ, όπως υποστηρίζει ο 52χρονος, ήθελε να τον πάρει μαζί της στη Βρετανία, αλλά εκείνος αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη δουλειά του στο Μπόντρουμ.

«Η εποχή που ήμουν με την μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης της Αντέλ ταιριάζουν απόλυτα», υποστηρίζει ο Μεχμέτ Ασάρ και αναφέρει ότι έχει ομοιότητες με την τραγουδίστρια. Ο 52χρονος που δεν παντρεύτηκε ποτέ, καλεί την τραγουδίστρια να τον επισκεφτεί στην Τουρκία και τονίζει ότι είναι έτοιμος να υποβληθεί σε εξέταση DNA.
Το 2015 σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Ολλανδία η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε ότι έλκει την καταγωγή της από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.

Η Αντέλ γεννήθηκε στο Λονδίνο τον Μάιο του 1988 από την Βρετανίδα Πένι Άντκινς και τον Ουαλό Μαρκ Έβανς. Ο Έβανς εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν η τραγουδίστρια ήταν δύο ετών και την μεγάλωσε η μητέρα της.

Σχετικές ειδήσεις