GOSSIP

Πρωτοσέλιδο στο Marie Claire η J. Aniston!

Πρωτοσέλιδο στο Marie Claire η J. Aniston!
Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες παρουσίες στο χώρο της σόουμπιζ....

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες παρουσίες στο χώρο της σόουμπιζ.

Η Jennifer Aniston αποδέχθηκε την πρόταση του περιοδικού Marie Claire Αυστραλίας και φωτογραφήθηκε για το πρωτοσέλιδο του, φορώντας μόνο ένα μαύρο ταγιέρ…

Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για το ποια ήταν η πρώτη της δουλειά πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, καθώς και τι δουλειές αναγκάστηκε να κάνει για να επιζήσει.

«Ήταν ρόλος κομπάρσου στην σαπουνόπερα του πατέρα μου με τίτλο Search For Tomorrow, ήμουν 12 ετών και του ζήτησα να παίξω έστω και για λίγο στο σόου. Θυμάμαι ότι πήρα μία επιταγή μετά για 100 δολάρια και είχα ξετρελαθεί», αναφέρει η Aniston. Η συνέχεια τουλάχιστον για λίγο καιρό δεν ήταν ανάλογη αφού αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρα, επάγγελμα στο οποίο όπως λέει δεν ήταν καθόλου καλή.

«Τον πρώτο μου καλό μισθό τον ξόδεψα για να πάρω μία Mercedes. Εκείνη την περίοδο δεν έβρισκα και πολλές δουλειές γιατί ακόμη έμενα στη Νέα Υόρκη. Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες ξανά το ίδιο. Μόνο όταν μπήκα στα Φιλαράκια άρχισα να βγάζω κάποια χρήματα. Κάποια μέρα είδα αυτό το απίστευτο αυτοκίνητο σε μία μάντρα και φρόντισα να γυρίσω για να το αγοράσω», τόνισε η Aniston.