GOSSIP

«Flames»: Το νέο Meat and Wine Restaurant της Βάρης «κλέβει» τις εντυπώσεις!

«Flames»: Το νέο Meat and Wine Restaurant της Βάρης «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Το Flames άνοιξε τις πύλες του για το κοινό και αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού και γαστρονομικού χώρου έδωσαν το παρών απολαμβάνοντας τα υπέροχα εδέσματα αλλά και τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων του.

Η σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, οι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Λεμπέσης, Νίκος Μίχας, και Μικαέλα Δαρμάνη, η σχεδιάστρια μόδας Βανέσσσα Λέανδρος, οι ηθοποιοί Μάκης Δελαπόρτας, Στέλιος Καλαθάς, Χρήστος Σκορδάς και Πένυ Σταθάκη, οι δημοσιογράφοι Γωγώ Αυγερινοπούλου, Ειρήνη Νικολοπούλου, Έμυ Λιβανίου, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, , Κασσιανή Καραγγιουλέ, Στέλλα Παπαδοπούλου, Γιώργος Σκρομπόλας, Ζέτα Καραγιάννη, Μαρκέλλα Σαράιχα, Αθηνά Ζαχαράκη, Βίκυ Διαμάντη, Μαίρη Γεωργιάδου, Κατερίνα Νινιού, δέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση του marketing manager Κωνσταντίνου Αγγελίδη και του και του ιδιοκτήτη του ξεχωριστού steak house Karkour Mohanad.

ΦΩΤΟ 1

Από black angus μέχρι wagyu, τα πιο εκλεκτά είδη κρέατος, κομμένα και ψημένα με τρόπο που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο εκλεκτικούς ουρανίσκους έκλεψαν τις εντυπώσεις της ξεχωριστής βραδιάς. To βέβαιο είναι πώς το Flames Meat and Wine Restaurant είναι έτοιμο να μεταμορφώσει τις νύχτες σας ανταποκρινόμενο πλήρως στο γαστρονομικό μύθο του.

ΦΩΤΟ 2
ΦΩΤΟ 3

ΦΩΤΟ 5
ΦΩΤΟ 7
ΦΩΤΟ 8

Παρούσα και η μικρότερη αδελφή της Βίκυς Λέανδρος, Βανέσσα!

Η Βανέσσα Λέανδρος βρέθηκε στα εγκαίνια του «Flames» meat end wine restaurant στη Βάρη καλεσμένη του marketing manager Κωνσταντίνου Αγγελίδη και του υπεύθυνου επικοινωνίας Γιάννη Βίτσα συνοδευόμενη από τη φίλη της Νατάσσα Λεοντή.

Γλυκεία, ταλαντούχα, ευγενής η 27χρονη Βανέσσα Λέανδρος - μικρότερη κόρη του σπουδαίου με διεθνές εκτόπισμα συνθέτη- Λέο Λέανδρος και της επιχειρηματία Βενετίας Διμακαράκου συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση και ιστορία των Λέανδρος. Η Βανέσσα Λέανδρος είναι το μικρότερο παιδί του διάσημου Έλληνα συνθέτη που έχει στο ενεργητικό του περισσότερα από 350 εκατομμύρια πωλήσεων δίσκων όντας τις δεκαετίες 50-60 και 70 ο σημαντικότερος παραγωγός δίσκων και συνθέτης της κεντρικής Ευρώπης.

Σχετικές ειδήσεις