GOSSIP

Ένα... κοριτσάκι για τη Σερένα Γουίλιαμς!

Ένα... κοριτσάκι για τη Σερένα Γουίλιαμς!

Η γνωστή τενίστρια και ο σύντροφός της, ο συνιδρυτής του Reddit, Αλέξις Οχανιάν κατά πάσα πιθανότητα περιμένουν κορίτσι!

Κατά λάθος ή όχι, η αδερφή της εγκυμονούσας πρωταθλήτριας του τένις Σερένα Γουίλιαμς, άφησε υπόνοιες σχετικά με το φύλο του μωρού, σε πρόσφατη συνέντευξη της. «Αυτή θα με φωνάζει αγαπημένη θεία» απάντησε η Βένους, σε ένα δημοσιογράφος του Eurosport που τη ρώτησε πως θα την φωνάζει το παιδί της Σερένα.

Είπε ακόμα ότι όλοι στην οικογένεια προσπαθούν να πείσουν τους γονείς να δώσουν στο μωρό το όνομα τους. «Λέμε όλοι: να την φωνάζουμε Baby V, baby Λιν, baby Ίσα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Βένους Γουίλιαμς. Όλα τα ονόματα που ανέφερε ήταν κοριτσίστικα.

Η γνωστή τενίστρια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στις 19 Απριλίου, όταν ήταν 20 εβδομάδων, με φωτογραφία στο instagram. Αυτό σημαίνει ότι ήταν έγκυος όταν τον Ιανουάριο κατέκτησε το 23ο Grand Slam στην καριέρα της, ξεπερνώντας τα 22 της Στέφι Γκραφ. Πρόκειται για το πρώτο παιδί της τενίστριας που ενημερώνει τους θαυμαστές της για την πορεία της εγκυμοσύνης της με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Reddit Αλέξις Οχανιάν

Σχετικές ειδήσεις