GOSSIP

Ρέιτσελ Βάις: Το Brexit έχει την αίσθηση του θανάτου

Ρέιτσελ Βάις: Το Brexit έχει την αίσθηση του θανάτου

Στην πιο επιτυχημένη δεκαετία της ζωής της βρίσκεται η ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις, η οποία μίλησε σε συνέντευξή της για την οικογένεια, την πολιτική και τους κινδύνους που έχει το να είσαι η σύζυγος του... Τζέιμς Μποντ.

Όπως είπε η ηθοποιός αισθάνθηκε περίεργα ως Βρετανίδα όταν έπρεπε να ψηφίσει για το Brexit και χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ως το πιο «αινιγματικό πολιτικό φαινόμενο». «Το Brexit έχει την αίσθηση του θανάτου. Τελείωσε. Αυτό με έκανε να σκεφτώ τους γονείς μου και τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να σιγουρευτούμε ότι ποτέ ξανά δεν θα έχουμε πόλεμο, να ενωθούμε και να απαλλαγούμε από τον εθνικισμό και να είμαστε ένα σταθερό πράγμα. Είναι πολύ σκληρό».

Οι γονείς της Βάις, που χώρισαν τη δεκαετία του 1980, πήγαν στη Βρετανία ως πρόσφυγες λίγο πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η μητέρα της από την Αυστρία και ο πατέρας της από την Ουγγαρία, και όπως σημειώνει η εφημερίδα «The Guardian» κάθε φορά που την ρωτούσαν για τους γονείς της εκνευριζόταν, ενώ τώρα δηλώνει: «Είμαι Αγγλίδα, αλλά οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες και αισθάνομαι ότι, πραγματικά, αυτό ακόμα προκαλεί το ενδιαφέρον».

Η 47χρονη ηθοποιός αποφεύγει στις συνεντεύξεις να μιλάει για τη σχέση της με το σύζυγό της Ντάνιελ Κρεγκ, με τον οποίο και παντρεύτηκε το 2011, ωστόσο είπε ότι όταν ένας διάσημος ηθοποιός παντρεύεται έναν ακόμα πιο διάσημο ηθοποιό δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον κόσμο που στρέφει το βλέμμα του προς αυτούς.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν είναι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους είπε ότι «νομίζω πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε εάν ήμασταν και οι δύο γυναίκες ή και οι δύο άντρες. Τώρα εγώ δεν μπορώ να παίξω τους ρόλους του και αυτό ισχύει και αντίστροφα».

Σχετικές ειδήσεις