GOSSIP

Αυτός είναι ο λόγος που «πετάει» από χαρά η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις!

Αυτός είναι ο λόγος που «πετάει» από χαρά η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις!

Η Ρούμερ Γουίλιςπαλεύει από τα 24 της με τον εθισμό στο αλκοόλ, όμως σήμερα, 4 χρόνια μετά, δηλώνει, επιτέλους, υγιής και περήφανη.

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Μπρους Γουίλις, Ρούμερ, που κέρδισε την 20η σεζόν του «Dancing With the Stars» των ΗΠΑ και αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού, ανακοίνωσε μέσω instagram ότι δεν έχει καταναλώσει αλκοόλ εδώ και έξι μήνες.

ΝΤΕΜΙ 1
ΝΤΕΜΙ 2

«Είμαι η πρώτη που λέει ότι δεν είμαι τέλεια και ότι μερικές φορές τα θαλασσώνω και μερικές φορές κάνω τα πράγματα σωστά αλλά ήθελα να το μοιραστώ γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου», έγραψε στην ανάρτηση που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Η Ρούμερ είναι η μεγαλύτερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ. «Δεν είναι κάτι το οποίο είχα σχεδιάσει αλλά μετά από αυτό το μεγάλο ταξίδι για να φτάσω εδώ μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι δεν ήμουν ποτέ τόσο υπερήφανη για τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή», προσέθεσε στο σχόλιο της. «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη και να θυμάστε ότι πρέπει να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας», καταλήγει.