GOSSIP

Τζορτζ Κλούνεϊ και Ραντ Γκέρμπερ σε νέες περιπέτειες

Τζορτζ Κλούνεϊ και Ραντ Γκέρμπερ σε νέες περιπέτειες

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει βρει τον πλέον ιδανικό τρόπο να ξεφεύγει από τη ρουτίνα της ζωής του και τις υποχρεώσεις ειδικά τώρα που με τον ερχομό των διδύμων έχουν αυξηθεί.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους του Χόλιγουντ, όμως ξέρει πώς να περνάει απαρατήρητος στις διακοπές του. Έτσι ο 56χρονος σταρ φοράει το κράνος του, βάζει τα σκούρα του γυαλιά, καβαλάει τη μοτοσυκλέτα του και χάνεται στους δρόμους.

μηχανη

Τα τελευταία χρόνια στις περιπλανήσεις του αυτές έχει μαζί του τον καλό του φίλο Ραντ Γκέρμπερ, μαζί με τον οποίο δημιούργησαν μία επιχείρηση παραγωγής τεκίλα, την οποία και πώλησαν έναντι πολλών δισεκατομμυρίων, ενώ είναι γείτονες και στο Μεξικό. Στο παρελθόν έχουν ταξιδέψει μαζί στην Αμερική, την Ιταλία και την Κορσική.

Φέτος οι δυο τους προετοιμάζουν ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στην Ισπανία. «Μερικές φορές ταξιδεύουμε για 15 συνεχόμενες ώρες την ημέρα. Ποτέ δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε, σηκωνόμαστε το πρωί και ξεκινάμε», δήλωσε ο Γκέρμπερ στο Bloomberg Pursuits.

«Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε τον πιο άγνωστο δρόμο. Ο Τζορτζ είναι της παλαιάς σχολής, οπότε έχουμε μαζί μας έναν χάρτη και δεν ενεργοποιούμε τη δορυφορική πλοήγηση. Φορώντας τα κράνη μας οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ποιοι είμαστε. Η μέρα μας ολοκληρώνεται συνήθως πίνοντας μαζί με τους ντόπιους σε κάποιο μπαρ», συμπλήρωσε.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας λέει ότι παρά την άφιξη των διδύμων ο Κλούνεϊ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τα ταξίδια του λέγοντας: «είναι ακλόνητος. Συζητήσαμε όταν έγινε μπαμπάς και τίποτα δεν τον σταματάει».

τζορτζ copy

Ήδη, όπως είπε ο σύζυγος του πρώην σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ, οι δυο τους έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω από τους χάρτες και επιλέγουν διαδρομές. «Νομίζουμε ότι πρέπει να εξερευνήσουμε την Ανδαλουσία, λόγω των ορεινών διαδρομών και περασμάτων της», είπε.

τζορτζ

Σχετικές ειδήσεις