GOSSIP

Πόλεμος: Αγωγή της Ελένης Μενεγάκη κατά πρώην βουλευτού της ΝΔ!

Πόλεμος: Αγωγή της Ελένης Μενεγάκη κατά πρώην βουλευτού της ΝΔ!

Η Ελένη Μενεγάκη «απασφάλισε» και είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή κατά πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Έξαλλη είναι η Μενεγάκη για τους χαρακτηρισμούς «δολοφόνος» και «παρτάκιας» που χρησιμοποίησε εναντίον της η κυρία Τάνια Ιακωβίδου σε τηλεοπτική εκπομπή.

tania copy

Όπως μάλιστα γράφει η Espresso η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου.

Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη εμφάνιση της Τάνιας Ιακωβίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η Τάνια Ιακωβίδου είχε σχολιάσει την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και προφανώς ο τρόπος της, ενόχλησε την ωραία Ελένη.

Η παρουσιάστρια έδωσε εντολή στον δικηγόρο της να παρακολουθήσει με προσοχή τη συγκεκριμένη εκπομπή και σε περίπτωση που βρει κάτι «επιλήψημο» να την ενημερώσει για να κινηθεί νομικά.

Η κυρία Ιακωβίδου φέρεται να χαρακτήρισε «γαϊδουρινή» τη συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη τονίζοντας: «Όταν έχεις χάσει τον πιο πολύτιμό σου συνεργάτη...Επέλεξε να αδειάσει τον πιο στενό της συνεργάτη, πετώντας τον σαν ''στημένη λεμονόκουπα''. Δεν σας μεταφέρω μόνο αυτό που πιστεύω εγώ, αλλά θα σας μεταφέρω και τι λέει ο κόσμος...Ξέρουμε καλά ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πανίσχυρο πρόσωπο στον Alpha, η οποία έχει ''λευκή επιταγή'' και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη σύνθεση της εκπομπής. Είναι έτσι; Άρα εκείνη έχει την τελική ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην εκπομπή...Εκείνη αποφάσιζε για όλα. Και τώρα που είδε ότι κάποια πράγματα δεν βγήκαν, είπε: ''Ας θυσιάσω μία Ιφιγένεια, γιατί πρέπει εγώ να δείξω ότι δεν έχω κάποια ευθύνη. Τα πρόσωπα που ήταν στην εκπομπή φταίνε. Αυτή δεν είναι σωστή αυτή η στάση. Για μένα είναι απαράδεκτη».