GOSSIP

Casual ντύσιμο για τη Ριάνα, στη συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο!(pics)

Casual ντύσιμο για τη Ριάνα, στη συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο!(pics)

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν για να συζητήσουν θέματα χρηματοδότησης της εκπαίδευσης διεθνώς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων και η σταρ της ποπ ντύθηκε «κατάλληλα»: ιδιαίτερα μακρύ γκρίζο πουκάμισο, μπάγκι παντελόνι, σακάκι πολύ μεγάλου μεγέθους και τσάντα Dior Addict (η σχέση της Ριάνα με τον οίκο μόδας έχει προϊστορία: το 2016, σχεδίασε κολεξιόν γυαλιών ηλίου για τον Dior, ήταν παρούσα στο show Φθινόπωρο 2017 που έγινε στο Παρίσι και στο show Resort 2018 στο Λος Άντζελες).

ΡΙΑΝΑ 4

Εξίσου casual ήταν το ντύσιμο και της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας: η Μπριζίτ Μακρόν φορούσε λευκό σακάκι με τρουακάρ μανίκι και τζιν.

ΡΙΑΝΑ 2

Η πρόσκληση ήλθε από τον Γάλλο Πρόεδρο μετά το τουίτ που του έστειλε, τον Ιούνιο, η Ριάνα – με την ιδιότητα της ιδρύτριας του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Clara Lionel Foundation – ζητώντας του να δεσμευθεί ότι θα στηρίξει την εκπαίδευση στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

ΡΙΑΝΑ 3

Μετά τη συνάντηση, η Ριάνα κατέφυγε στο τουίτερ, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της: «Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε @EmmanuelMakron και κ. Πρώτη Κυρία για την καταπληκτική συνάντηση και το πάθος για την παγκόσμια εκπαίδευση και την εκπαίδευση κοριτσιών!»

Σχετικές ειδήσεις