GOSSIP

Αυτή είναι η νέα μούσα του Γούντι Άλεν (pic)

Αυτή είναι η νέα μούσα του Γούντι Άλεν (pic)

Στη νέα κινηματογραφική προσπάθεια του διάσημου σκηνοθέτη, πρωταγωνίστρια θα είναι25χρονη Σελίνα Γκόμεζ, ενώ θα συμπρωταγωνιστούν και ο 21χρονος Τιμοτέ Σαλαμέ και η 19χρονη Ελ Φάνινγκ.

Άλλο ένα ποπ είδωλο μετά τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο καστ του Γούντι Άλεν... Ο διάσημος σκηνοθέτης μόλις ολοκλήρωσε την ταινία του Wonder Wheel και ήδη δουλεύει την επόμενη, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο. Το σίγουρο είναι ότι στη νέα κινηματογραφική προσπάθεια του διάσημου σκηνοθέτη -την οποία θα διανεμηθεί από την Amazon- θα πρωταγωνιστούν ο 21χρονος Τιμοτέ Σαλαμέ, η 19χρονη Ελ Φάνινγκ και η 25χρονη Σελίνα Γκόμεζ.

μουσα 1

Από την Amazon θα διανεμηθεί όμως και η τρέχουσα κινηματογραφική απόπειρα του 81χρονου Αμερικανού, το Wonder Wheel, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Μπελούσι, Τζούνο Τεμπλ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Κέιτ Γουίνσλετ.

μουσα 2

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, κλείνοντας το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Η συνεργασία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου με τα Amazon Studios, άρχισε με την ταινία Cafe Society.

μουσα 3

Σχετικές ειδήσεις