GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τα παιδιά της στο φεστιβάλ του Τορόντο! (pics)

Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τα παιδιά της στο φεστιβάλ του Τορόντο! (pics)

Η χολιγουντιανή σταρ παρακολούθησε την προβολή έχοντας δίπλα της τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της, τη Ζαχάρα, τη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν Τζολί-Πιτ και φωτογραφήθηκε μαζί τους πάνω στο κόκκινο χαλί.

Η Ανζελίνα Τζολί ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο και την Κυριακή παρέστη στην αβάν-πρεμιέρ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Breadwinner» της Νόρα Τούμεϊ, συμπαραγωγός της οποίας είναι η 42χρονη σταρ του Χόλιγουντ. Το φιλμ αναφέρεται στην ιστορία μιας μικρής που ζει στο Αφγανιστάν και θα μεταμφιεστεί σε αγόρι για να μπορέσει να δουλέψει και να γίνει ο προστάτης της οικογένειάς της. Η ταινία μεγάλου μήκους βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα της Ντέμπορα 'Ελις.

τζολι 2

Ωστόσο, η Τζολί μετέβη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ και για να παρουσιάσει την τελευταία της ταινία. Επειτα από μεγάλη περίοδο μακριά από τα πλατό --η τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη είναι στο φιλμ «Δίπλα στη θάλασσα» (2015)-- η Τζολί κάνει τη μεγάλη επάνοδο ως σκηνοθέτρια της ταινίας «First They Killed My Father», σε παραγωγή του δικτύου Netflix.

τζολι 3

Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της αμερικανο-καμποτζιανής ακτιβίστριας Λουνγκ Ουνγκ, η οποία επέζησε από τις ωμότητες του καθεστώτος των Ερυθρών Χμερ. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η ταινία θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την προσεχή τελετή απονομής των Οσκαρ, τον Φεβρουάριο του 2018. Η ταινία θα προβάλλεται στην πλατφόρμα Netflix από τις 15 Σεπτεμβρίου.

τζολι 4

Σχετικές ειδήσεις