GOSSIP

Αυτή είναι η... ξεχωριστή μεγάλη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ! (pics)

Αυτή είναι η... ξεχωριστή μεγάλη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ! (pics)

Μπορεί ο μπαμπάς της, ο Μπεν Άφλεκ και η μαμά της, η Τζένιφερ Γκάρνερ να μην είναι πια μαζί, αλλά η 11χρονη Βάιολετ ζει ήδη μια ζωή που αξίζει να παρακολουθεί κανείς.

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τέκνα celebrities σε όλον τον πλανήτη... Είναι η μεγαλύτερη των τριών παιδιών του διάσημου (τέως) ζεύγους. Η Σεραφίνα είναι οκτώ χρονών και ο Σάμουελ, πέντε. Σε φωτογραφίες με τη μαμά της, μοιάζει πολύ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Φτυστή, η πρωταγωνίστρια του «Daredevil». Αυτή είναι η πανέμορφη Βάιολετ Άφλεκ! Όταν ο μπαμπάς σου είναι ο Batman κι η μαμά σου η Electra, λογικό είναι να μην εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Ο μπαμπάς Μπεν πήρε, πρόσφατα, μια γεύση του πόσο cool είναι η κόρη του: στις αρχές του 2017, τιμήθηκε με το ανθρωπιστικό βραβείο για τη φιλανθρωπική δραστηριότητά του στο Κονγκό. Είπε ότι όταν ανέφερε στην κόρη του τη βράβευσή του, η αντίδραση της Βάιολετ ήταν «ναι, μπαμπά. Η μαμά το έχει ήδη πάρει αυτό το βραβείο».

αφλεκ

Το ότι η Βάιολετ είναι 11 χρόνων δεν σημαίνει και πολλά. Σε μια εμφάνισή του στο «The Ellen DeGeneres Show», ο Μπεν Άφλεκ εξομολογήθηκε ότι η Βάιολετ και όλοι οι φίλοι της «ζουν» για ν' ακούν Radio Disney: «Όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πρέπει να το βάλω αμέσως. Και πρέπει να παίζει συνέχεια. Ακούω πολύ τις ρομαντικές περιπέτειες των χαρακτήρων του Ντίσνεϊ που είναι στο Disney Channel». Όμως, η Βάιολετ λατρεύει και τη Τέιλορ Σουίφτ. Το αποκάλυψε ο μπαμπάς της στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή. «Πηγαίνουμε σε συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ.

αφλεκ copy

Αυτή είναι η ζωή μου» είπε, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι θεωρεί «σπουδαία» την Τέιλορ. Κατά τα φαινόμενα, η Βάιολετ είναι μια προσωπικότητα που αξίζει προσοχής. Προς το παρόν, λόγω κυρίως των διάσημων γωνιών της. Αλλά τα σημάδια είναι εδώ. Καθώς περνούν τα χρόνια, θα παρακολουθούμε τη Βάιολετ Άφλεκ κι όχι την κόρη της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ.